THE AVOCADO TOAST GUIDE TO BALI

Jeg er over gjennomsnittlig glad i avokado vil jeg påstå. Å spise et plantebasert kosthold resulterer i endel avokado toaster, det er noe med den grønne frukten som er så creamy og fristende. Spesielt sammen med lime, chiliflak og gjerne litt koriander. Her er en liten avokado toast guide til tropiske Bali, fordi det er her du finner noen av de aller beste! Glutenfritt brød finner du på alle cafeene under. Bare hyggelig!

I love avocado and I love it on toast, having a plant based diet results in plenty of avo toasts, which I would say isn't really a bad thing. Its just something perfectly creamy and fresh about it and I would gladly eat it all day everyday. Here is a little avocado toast guide to the tropical island of Bali because you will find some of the best ones over here! Gluten free bread is available at all the cafes under, you are welcome!

theshadyshack.jpg

DEUS CAFE

🥑 Det var helt tilfeldig at vi satte oss ned her på Deus Cafe i Canggu og det er jeg veldig glad for i ettertid. Selvom porsjonen var liten, man fikk kun to små toast, så var smaken så latterlig god. Helt passe syrlig og frisk avokado smurt på to crispy glutenfrie toast toppet med pepper, sjalåttløk og urter til kun 30K (altså 18 kroner). 

We randomly had breakfast here a couple of weeks ago, and I am so glad we did! I had one of the best avocado toasts that Ive ever tasted! The portion was small, only two tiny pieces of bread with perfectly creamy avocado topped with pepper, shallot and herbs for only 30K which is basically 3 USD. 

PELETON SUPERSHOP 

🥑 Peloton Supershop i Canggu sin avokado toast er en av de beste jeg har smakt på Bali. Det glutenfriet brødet er skikkelig godt og crispy, hvis man ikke er glutenfri kan man be om surdeigsbrød  som også er skikkelig digg! Avokadoen er syrlig og smakfull, og serveres med en grønn eng av blader, lime og sesamfrø. Yum! 

Peloton Supershop has one of the best avocado toasts on Bali. Their gluten free bread is super tasty and crispy, if your not gluten free you can get the delicious sourdough as well. Their avo toasts consist of three pieces of bread and are served with a garden of green leaves, lime and sesame seeds. Yum!

THE SPICY COCONUT

🥑 The Spicy Coconut i Canggu sin avokado toast minner om en bruschetta, den er toppet med løk, chiliflak og cherry tomater, er søt og syrlig på en gang. Med andre ord en helt perfekt frokost kombinasjon, gjerne med en kaffe på kokosmelk ved siden av! 

The Spicy coconuts avocado toast reminds me more of a bruschetta, its topped with chopped cherry tomatoes, chili flakes and onion, the perfect combination of sweet and salty! Especially accompanied by a coffee with coconut milk. 

REVOLVER

🥑Er du veganer eller gluten allergiker er det fort gjort å droppe å prøve ut Revolver i Seminyak ettersom menyen ikke er veldig alternativ. Men hvis du gidder å ta en titt, kan du faktisk få en av de mest samfulle avokado toastene til frokost! Kremet avokado med hakkede tomater, også har de faktisk skikkelig god kaffe her! 

Reading the menu on your first visit to Revolver in Seminyak can make you walk out the door right away. (If you are vegan or gluten free). But if you stay you can be lucky enough to taste their delicious avocado toast which is very similar to what you get at The Spicy Coconut. Creamy avocado with chopped tomatoes, and their coffee is also very very good! 

THE SHADY SHACK

🥑 The Shady Shack i Canggu sin avokado toast er den som er avbildet  over. Du får to toast med most avokado på midten samt en god del chiafrø, på siden får du lime, ruccola og cherry tomater. Skikkelig godt og faktisk ganske mettende! 

The Shady Shacks avocado toast is on the photo above. You get two slices of bread with mashed avo on top, again topped with plenty of chia seeds, which is a surprisingly delicious combination and a side of cherry tomatoes, arugula and lime. 

SHELTER 

🥑Shelter cafe i Seminyak serverer også en perfekt avokado toast med basilikum og cherry tomater til frokost! Her kan du også få med poached egg, noe som gjør måltidet enda mer mettende! 

Shelter cafe in Seminyak also serves the perfect avocado toast for breakfast, with poached egg and basil on top and a side of cherry tomatoes. Which is definitely filling and delicious!