FIVE FAVS IN SEMINYAK

seminyakfavorites.jpg

EARTH CAFE

Her har jeg spist mye! Jeg tror jeg faktisk har spist nesten alt på menyen! Earth Cafe ble en favoritt i Seminyak første gangen vi var der. Denne restauranten er organisk, vegansk/vegetarisk og har massevis med glutenfrie alternativer. Her er bokhvete pannekakene, peanut butter ball, bokhvete nudlene og Nori Maki favorittene mine. 

I have eaten at this place so many times, you have no idea! I think I have actually tried almost everything on their menu! Earth Cafe is organic, vegan/vegetarian and has plenty of gluten free options, my favorites are: the buckwheat noodles, the buckwheat pancakes, the peanut butter ball and Nori Maki. Yum!

MANIK ORGANIK

En ny og litt ensom cafe i Seminyak som ble et stamsted da vi bodde rett borti gaten. Her har de utrolig god og billig smoothie bowls på frokostmenyen sammenlignet med andre cafeer på Bali også må jeg nesten tipse om den super gode veganske indonesiske retten: Nasi Campur. Uten tvil en av grunnen til at jeg ble så glad i tempeh! 

A new and a little bit lonely cafe in Seminyak. We stayed right up the street last time we were in Bali and Manik Organic quickly became a favorite. They have delicious smoothie bowls (also very cheap compared to other places in Bali) and I also have to recommend their vegan Indonesian dish: Nasi Campur! One of the reasons I fell in love with tempeh. 

SHELTER 

På en takterasse i Seminyak ligger Shelter og viler med utsikt utover bakgatene i nabolaget og en enorm fotballbane hvor barna leker. Shelter er det perfekte stedet for frokost hvis du befinner deg i Seminyak området. Her har de alt fra egg, bacon, avokado toast og smoothies til sandwicher granola,yoghurt og smoothie bowls fra kjente Nalu Bowls som ligger i underetasjen. Shelter har også masse glutenfritt og vegansk! 

On a little rooftop in the neighbourhood for Seminyak you will find Shelter. A healthy cafe with delicious breakfast food. On the menu you will find everything from egg and bacon to smoothies, granola,avo toasts, yoghurt, sandwiches and smoothie bowls from the well known Nalu Bowls which is right by the entrance. Shelter has both gluten free and vegan options! 

NOOK 

I utkanten av Seminyak ligger Nook, en stor og luftig restaurant med deilig atmosfære midt i risåskeren. Her kan du få alt fra burger til smoothie bowls, grilled cheese, pannekaker og salater. En fargerik meny perfekt for både frokost og lunsj, et sted hele vennegjengen finner noe som frister! (Ps: bilder over er tatt på Nook.) 

A few minutes outside of Seminyak you will find the restaurant called Nook. A big and beautiful place right in the middle of the rice fields. Nook has such a colourful menu filled with everything from pancakes and burgers to smoothie bowls, grilled cheese and salads. A perfect lunch spot for a group of friends where everyone will find something tempting and delicious! (Ps. the photo above is from Nook.) 

KIM SOO

En ny Seminyak favoritt! Jeg har tidligere besøkt interiør butikken, men nå har de jammen meg gjort den om til en cafe også. Det kan man like! Her kan man både kjøpe skatter og drikke deilig kaffe samt spise både frokost og kaker mens man titter på alt det fine de selger i butikken. Jeg liker egentlig ikke å bruke dette ordet, men det passer sånn #interiorgoals. 

Our new favorite in Seminyak. I have been there before, but then it was only an interior store now they also have a cafe. Kim Soo is the perfect place to grab a coffee and a cake or eat breakfast in beautiful surroundings. The shop is definitely what people would call #interiorgoals.