BEAUTIFUL SAN BLAS

panama.jpg

Midt blant øde tropiske øyer på den karibiske kysten av Panama ligger vi i en seilbåt. Etter tre-fire timer i bil på veier som gjør meg bilsyk bare av tanken og 40 minutter i båt langs en krokodille elv kom vi frem til seilbåten til kapteinen vår Mike. Hvite strender, knøtt små øyer dekket med haugevis av palmer og et hav med badekar temperatur er hverdagen for øyeblikket.

In the middle of tropical island of the caribbean coast of Panama we are living the sweet life in a sail boat these days. After three-four hours in a car on roads that makes me car sick by just the thought and 40 minutes by boat we were suddenly by our captain Mikes boat. White beaches, tiny islands covered with palm trees and a ocean as warm as a hot tub, what is not to like?

panama.jpg

Etter et par timer på øyene der båten først lå, spiste vi deilig lunsj på dekk før vi kastet loss og forlot paradis til fordel for et annet paradis. Vi seilte i rundt fire timer og det var mer enn nok i første omgang, ettersom sjøsyke tablettene vi hadde kjøpt inneholdt laktose og dønningene kom fra alle kanter. Men når vi omsider var fremme var det totalt verdt det.

After a couple of hours on the islands where the boat was anchored, we had a lovely lunch on the deck before we left paradise for the benefit of another paradise. We sailed for about four hours, and that was more than enough, since the seasickness tablets we bought contained lactose and the waves came from all sides. But when we arrived, it was all worth it.

panama.jpg

I det ene øyeblikket er det strålende sol og i det andre skikkelig tropisk regn. Uten tvil en del av sjarmen med å være på seiltur. Vi trodde egentlig at det var flere som skulle være med på tur, men det er bare oss tre og det er utrolig deilig. Vi har opplevd så mye på bare et og et halvt døgn, uten tvil en tur vi kommer til å huske. Mer om det senere. Snakkes imorgen!

One moment the sun is shining and in the other there is tropical rain. Without a doubt part of the charm of being out sailing. We thought more people were coming with us on the trip, but its just us three, and thats amazing. We have experienced so many things and we have only been here for a day and a half, definitely a trip we will rememeber. More about that soon! Talk to you tomorrow!