UNIDO COFFEE ROASTERS

panama.jpg

At Panama har så god kaffe, var jeg virkelig ikke klar over. Så fyldig og god, nesten så det smakte som om noen hadde mistet en bit av mørk sjokolade oppi blant bønnene. Etter tacopausen i går fant vi en utrolig hyggelig cafe på et hjørne i Casco Viejo, den heter Cafe Unido.

That Panama has beyond great coffee, that I did not know. So rich and tasty, almost like someone dropped a piece of dark chocolate among the beans. After our taco break yesterday we continued our stroll and suddenly found this cute cafe on a corner in Casco Viejo, the name of the place is Cafe Unido.

panama.jpg

Ikke bare hadde de god kaffe, men også enorme sjokolade croissanter, cookies, salater, matcha latte og for å ikke snakke om utrolig fint interiør. Små runde marmorbord, lekre fliser, masse planter og blomster og en deilig farge kombinasjon av blå toner, grått, hvitt og gull. Jeg hadde gjerne flyttet inn.

Coffee wasnt the only great thing they had, they also had big chocolate croissants, cookies, salads, matcha lattes and not to mention wonderful interior. Tiny round marble tables, decorative tiles, plenty of plants and flowers and a beautiful scale of blue tones, grey, white and gold. I would gladly move in.

panama.jpg

Vi ble sittende å nyte, jeg kaffen og han croissanten, mens vi planla hva vi skulle gjøre videre her i Panama. Jeg har gjort endel research i forkant, men det har vært vanskelig å legge noen planer eller å booke noe når formen har vært så uforutsigbar, men nå har vi endelig funnet ut av hva vi skal. Og det var absolutt ikke det vi hadde forestilt oss.

We sat for a while, me enjoying the coffee, him the croissant, while we planned our days here in Panama. I did some research before we left, but its been difficult to plan when the circumstances have been so unpredictable, but now we finally decided what to do. And it was not what we pictured at all.

panama.jpg

Vi hadde egentlig planer om å kjøre oppover til Bocas Del Toro, nord i Panama på den karibiske kysten og være der noen dager før vi skulle hoppe på en buss videre til Costa Rica. Men slik ble det ikke, vi fikk en ny idé hvorfor ikke reise sørover, hoppe på en seilbåt og seile mellom de tropiske øyene San Blas? Jepp, det er akkurat det vi skal. Til et urørt paradis.

Our plan was to drive up north to Bocas Del Toro on the caribbean side of Panama, stay there a few days and then jump on a bus towards Costa Rica. But thats not what we ended up deciding. We got a new idea, why not drive down south, jump on a sailboat and go sailing between the exotic islands of San Blas? Yup, thats what we are doing. Leaving for an untouched paradise.

panama.jpg

Så nå har vi pakket bagen, vært på butikken å kjøpt sjøsyke tabletter, mat, drikke, solkrem og internettkort, som jeg virkelig håper fungerer som de sier at det skal. Mobil, kamera og macen er ladet opp og så håper vi på det beste. Når dere leser dette sitter vi helt sikkert i en bil på vei nedover kysten eller i båten som skal frakte oss ut til seilbåten. Ha en fin onsdag, så snakkes vi så fort Panamas hotspot lar meg logge inn her igjen!

So now our bags are packed, we have been to the supermarked once again, we bought sea sickness tablets, food, drinks, sunscreen and prepayed wifi card, which I really hope will work btw. Our phones, cameras and computers are fully charged, and when you read this we will probably be sitting in a car driving down the coast or on the boat that is taking us out to the sail boat. Have a lovely Wednesday, talk to you as soon as Panamas hotspot will let me do so.

panama.jpg