WE ARE OFF

miami.jpg

Da er endelig Nico oppe og går, så da kan vi takke pent for oss og hoppe på flyet videre til vår neste destinasjon. Vi måtte gjøre om litt på ruta vår så alt går ikke helt etter planen, men vi rekker fortsatt å se to steder til før vi reiser tilbake til Norge om et par uker.

Nico is finally out of bed and we can wave goodbye to Miami for now and jump on the plane to our next destination. We had to make some changes because Nico got sick, things did not go according to our plan, but we will still have time to explore two exotic places before we leave for Norway in about two weeks.

miami.jpg

Igår kom vi oss endelig litt ut og fikk noe ut av dagen. Vi ruslet rundt i midtown og Wynwood, spiste lunsj, slappet av på terrassen med Koko en liten firbeint en som også teknisk sett er kusinen min. Og på kvelden var det tid for Super Bowl og familiemiddag før vi pakket sakene våre og dro idag grytidlig!

Yesterday we spent most of the day out of the apartment. Walked around midtown and Wynwood, went for lunch, relaxed at the terrace with Koko, my four legged cousin. And then it was time for Super bowl and family dinner before we packed our bags and left early this morning.

miami.jpg

Håper dere vil være med videre på turen og utforske Mellom America med oss. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å dele det jeg kommer over underveis, noe resarch har jeg selvfølgelig gjort, men ting ble mer spontant når vi måtte gjøre om på planene våre. Men spontanitet er gøy og jeg er klar. Snakkes så fort vi lander! May your coffee be strong and your Monday be short!

Hope you want to come along and explore Central America with us. I am really excited to show you photos and whatever we experience on our way, I have done some research of course, but things got a little more spontanous as we had to reshuffle our plans. But thats just fun and I am more than ready. Talk to you as soon as we arrive. May your coffee be strong and your Monday be short!