TRIBAL HOTEL - NICARAGUA

tribalhotel.jpg

Tribal Hotel var akkurat det vi trengte da vi kom fra solbrente og ville San Juan del Sur og inn i brosteinslagte gater i fargerike Granada. Jeg ble tatt på senga av en skikkelig influensa og det var da ingenting som føltes bedre enn å trekke seg tilbake fra heten og inn i denne oasen.

Tribal Hotel was exactly what we needed when we came from the sunbruned and wild San Juan del Sur into the tiny cobblestoned streets of colorful Granada. I was caught by the flu and there was nothing that felt better than hiding from the heat in this wonderful oasis.
 

tribalhotel.jpg

Tribal hotel er akkurat min kopp te når det kommer til steder å bo på reise. Ikke det billigste i det lange løp, men veksler man mellom billige Airbnb og boutique hoteller får man en behagelig variasjon til et helt ok budsjett.

Tribal Hotel is my cup of tea when it comes to accommondation while traveling. Not the cheapest you will find, but if you do a mix between cheap Airbnbs and boutique hotels you get a comfortable variety for an ok budget.

tribalhotel.jpg

Det beste med Tribal er at det på mange måter minner meg om en riad og tar meg tilbake til Marrakech, noe som aldri er en dårlig assisiasjon hvis du spør meg. Få rom, et lite avkjølende basseng, deilig interiør, perfekt avslappende service og akkurat det privatlivet du ønsker.

The best thing about Tribal is that it reminds me of staying in a riad in many ways, it takes me back to Marrakech, which never is a bad thing if you ask me. Few rooms, a tiny cooling pool, lovely interior, perfectly relaxing service and exactly the privacy you wish for.

tribalhotel.jpg

Nå har vi akkurat spist frokost blant de freshe putene i sofaen her og hvis formen ikke blir bedre blir vi fort liggende å lese på de myke sengene resten av dagen. Men først må jeg google meg frem til den beste Farmaciaen i byen og trekke ut i gatene for å finne den friskeste juicen proppfull av alt jeg mangler for øyeblikket. God helg venner!

We just had breakfast in the cosiest corner of the hotel among all the pillows and if I dont feel better soon we will end up on these huge comfy beds for the rest of the day, probably reading. But first I need to google and find my way to the best Farmacia in town and also get my hands on the freshest juice full of all the vitamins I have a lack of at the moment. Happy weekend friends!