LUNCH AT DELICIOUSLY ELLAS DELI

maedelilondon.jpg

Jeg har fulgt Deliciously Ellas blogg og Instagram helt siden starten og har lenge hatt lyst til å stikke innom en av cafene hennes i London. Jeg har ikke vært i London på nærmere 6 år da jeg ufrivillig satt fast her i noen dager på vei til Filippinene. Men nå var det endelig min tur! 

Ive been following Deliciously Ella's blog and Instagram since the start and I have wanted to stop by one of her delis in London for a while now, but I haven't been here for about 6 years, last time I was stuck here a few days on my way to the Philippines. But finally it was my turn! 

maedelilondon.jpg

Jeg var litt lei meg da vi ikke rakk frokosten, men vi endte opp med en deilig lunsj i vinduskarmen så fort vi var kommet oss av flyet og inn til byen. På bildet ser dere en "create your own" lunsj tallerken med curry, quinoa, brun ris og grillede grønnsaker, kaffe på mandelmelk og høydepunktet - bananbrød med kokos yoghurt og frukt kompott! Det var uten tvil det aller beste og var forresten noe vi fikk lurt til oss fra frokost menyen! Smaken minnet om en eplekake med krem! Anbefales! 

I didn't make it to breakfast, but was satisfied enough with eating my lunch in the window seal overlooking the cute streets of London. On the photo above you can see "create your own lunch bowl" filled with grilled veggies, coconut curry, brown rice and quinoa, coffees with almond milk and my favourite banana bread with coconut yoghurt and fruit compote. Definitely the best part of the meal, it was actually from the breakfast menu but we manage to get it anyway! The taste reminded me of an apple pie with whipped cream.