LE PIRATE BEACH CLUB - GILI TRAWANGAN

lepiratebeach.jpg
coconutbeach.jpg
lepiratebeach.jpg
beachbar.jpg
gilitrawangan.jpg
lepiratebeach.jpg
beachbar.jpg
lepiratebeach.jpg
lepiratebeach.jpg
beachbar.jpg

På Gili Trawangan ligger Le Pirate Beach Club, et lite strand hotell som består av små turkise og hvite bungalows, en beach club, 2 basseng, volleyball bane, strand kino, en bar, ja rett og slett ekte barbeint luksus! Uten tvil et sted å tilbringe et par netter hvis du skulle befinne deg på Gili øyene utenfor Lombok. På øya finnes det ingen andre transportmidler enn sykler og hest og kjerre og rett rundt hjørnet fra dette paradiset ligger flere kule små strandbarer hvor de serverer acai bowls, fresk presset juice og deilig indonesisk mat! Det går båter til Gili øyene fra både Lombok (15 minutter) og Bali (2,5 time). For en kortere båttur kan du fly fra Bali til Lombok! 

Le Pirate Beach Club is a little beach hotel consisting of tiny turquoise and white beach bungalows, swimming pools, a volleyball court, outdoor cinema at night, a bar and cute bohemian umbrellas to escape from the sun! This is real barefoot luxury on Gili Trawangan right outside of Lombok. There are noe other transportations than bicycles and horses on this island and right around the corner of this little paradise there are plenty of beach bars where you can get fresh juices, acai bowls and indonesia homemade dishes! This is definitely a place to visit if you are ever in Bali or Lombok! You can get to the Gili Islands by taking a boat from Bali (2,5 hours) or Lombok (15 minutes). For a short boat trip you can fly from Bali to Lombok as well!