TOUCHDOWN PUERTO RICO

puertorico.jpg

God kveld fra grønne og varme Puerto Rico! Hadde tidenes mest slitsomme flytur hit i går, i ni av ti timer var det turbulens, sånn turbulens som jeg ikke kan fordra. Hvor alt rister og man føler at man er i en ufrivillig berg og dalbane. Og jeg hater berg og dalbaner. Jeg var helt svett i hendene og klarte hverken spise, se på film eller lese. Så mye som jeg har fløyet i mitt 24 årig liv og nå skal jeg liksom begynne å bli redd, Nico klarer nesten ikke ta meg seriøst en gang.

Good evening from the lush and beautiful Puerto Rico! We had the most exhausting flight yesterday, nine out of ten hours with continiuous turbulence. Everything was shaking and it felt like we were sitting on a involuntary roller coaster ride. And I hate roller coasters. I was so shaky and my hands so sweaty, I couldnt even watch a movie, read or eat. I have been traveling so much the past 24 years and now all out of sudden I am scared of flying? Nico cant even take me seriously.

puertorico.jpg

Da vi landet og den varme tropiske luften slo i mot meg, husket jeg plutselig hvorfor jeg tvinger meg gjennom slike flyreiser. Det er jo verdt det. Vi hoppet i en taxi og dro til Airbnb leiligheten vi hadde leid. Å komme til ukjente steder sent om kvelden slår aldri feil, det finnes ikke hyggelig. (Med mindre man sjekker inn i en ekslusiv oase av noe slag da). Leiligheten så ikke akkurat ut som på bildene kan man si, men vi var så slitene at vi bare tok i mot nøklene og fikk hosten til å følge oss til nærmeste supermarked desperate etter kaldt (drikkbart) vann!

When we arrived and the warm tropical air hit my face, I suddenly remembered why I force myself on these long haul flights. Its worth it. We jumped in a taxi to get to the Airbnb apartment we had rented. Arriving in foreign cities late at night is never a pleasure. Everything looks so scary and shitty at night. (Unless one checks in at a luxerious oasis of course). The apartment didnt really look like the pictures. When does it ever? We took the keys and asked the host to guide us to the nearest supermarked in desperate need of cold (drinking) water!

puertorico.jpg

Å våkne opp her nede i varmen idag var helt herlig. Spesielt når jet-laggen gjør det mulig å våkne til soloppgangen. Vi skjønte fort at det var location vi hadde betalt for da stranden bare er et steinkast unna og nabolaget viste seg å være ganske så kult.

Waking up down here today was wonderful, especially when the jet lag makes it possible to wake up and watch the sunrise. We found out what we paid for in terms of the Airbnb, because the location couldnt get any better. The beach is right across the street and the neighbourhood is pretty awesome!