COUSIN TIME

miami.jpg

Som vanlig tar alltid kusinen min med meg på noe kos når jeg er i Miami. Selvom jeg har vært her uendlig mange ganger og det føles som hjemme så leter vi alltid etter nye kule steder å prøve ut. Idag dro vi for å spise frokost på All Day (1035 N Miami Ave, Miami, FL 33136), en cafe kusinen min har lengtet etter å prøve ut.

As usual my cousin always takes me out when I am in Miami. Even though I have been here plenty of times and it feels like home, we always look for new cool places to try out. This time we had breakfast at All Day (1035 N Miami Ave, Miami, FL 33136), a place my cousin had wanted to try for a long time.

miami.jpg

Kusinen min spiste avokado toast og poached egg i en form for grøt med sopp og andre godsaker. Spesielt, men tydeligvis super godt! Og jeg spiste hjemmelaget granola toppet med masse bær, nøtter og tørket frukt og en avokado med havsalt og olivenolje! Og selvfølgelig en stor kopp kaffe! Det beste med USA er at de alltid har mandelmelk! Yum!

My cousin had an avocado toast and a poached egg in some kind of porridge with tasty mushrooms, it sounds weird but it was surprisingly delicious. I had homemade granola with almond milk, berries, dried fruit, nuts and a side of avocado with sea salt and olive oil. And of course a big cup of coffee! The best thing about coffee in the Us, is that they always have almond milk! Yum!

miami.jpg

Vi skulle egentlig reist videre for noen dager siden, men på grunn av sykdom er vi fortsatt her. Dumt, men samtidig fint med familietid, deilig mat og internett! Håper på å få pakket bagen og dratt videre snart, men i mellom tiden får jeg gjøre god reasearch, det kommer alltid godt med! Ønsker dere alle en finfin tirsdag!

We were supposed to continue our travel a few days ago, but because we have been sick we are still here. Sad, but at the same time ok! Family time, fresh food and wifi! Hopefully we can pack our bags and leave soon, I am ready to see something new, but in the mean time I will make sure to do some very good research! Wish you all a happy Tuesday!