MERMAIDING

cuba.jpg

God morgen fra Miami, selvom vi fortsatt er i eksotiske strøk så er det langt i fra så deilig som det ser ut på bildet. Vi skulle egentlig være her i en natt, eller egentlig ikke mer enn 18 timer og nå har vi vært her i en hel uke. Hvorfor? Jo det begynte med at jeg ikke var i helt i form, men det er jo sånn som det alltid er. Men så tok alt en helomvending og Nico ble liggende rett ut. Han er jo aldri syk så det var da merkelig tenkte jeg, i går kom vi oss endelig til legen og hva var det? Jo Zika. Dere har kanskje sett og hørt om viruset på nyhetene? Jeg har tidligere ledd av all oppmerksomheten den lille myggen har fått, men nå ser jeg jo at man kan bli skikkelig dårlig av det. Det er heldigvis ikke farlig med mindre man er gravid og så vidt jeg vet så er ikke Nico det?

Good morning from Miami, even though we are still in the tropics, its definitely not as enjoyable as the photo above. We were supposed to be here for one night, well not even that, 18 hours and now we have been here for a whole week. Why? Well it all started with me not feeling my best, as always. And then suddenly Nico got very sick, and after about a week in bed I questioned myself what this could be. He is never sick, what is going on here? Yesterday we finally made it to the doctor, and oh yes he has got Zika. You have probably heard about it on the news the past year? I have laughed about how a mosqutio can get that much attention, but now I understand how ill one actually can get. Its thankfully not dangerous unless you are pregant, and as far I know Nico is not?

cuba.jpg

Så derfor ble det altså ingen oppdatering i går, vi var altfor opptatte med sykdom og legebesøk. Han er forhåpentligvis snart på beina igjen og jeg kan reise videre med Norges 31 Zika tilfelle, det er noe å skryte av det, hehe. I mellomtiden skal jeg drømme meg bort til snorkelingen på Cuba, hvor alt var blåere enn blått mens jeg leser ferdig Alkymisten og drikker kaffe med utsikt over Miami skyline. God helg venner!

So thats why I didnt update the blog yesterday, we were way too busy with being sick and going to the doctor. Hopefully he is feeling well soon and I can continue my travels with Norways 31 case of Zika, thats something to brag about right? Haha. In the mean time I will be dreaming about snorkeling in Cuba where everything was as blue as it can be, while I will finish The Alchemist and drink coffee with the view of Miami skyline right in front of me. Happy weekend friends!

cuba.jpg