THE GOLDEN HOUR

cuba.jpg

Vi hadde flere fine solnedganger på stranden i Varadero, lyset var helt magisk spesielt den kvelden hvor farmoren min sovnet inn. Himmelen gikk fra knæsj rosa til en lysere rosa og over i oransje før solen ble borte i horisonten. Det var uten tvil i din ånd farmor, det er jeg helt sikker på.

We had a few beautiful sunsets in Varadero, the light was so magical especially the night my grandmother passed away. The sky went from bright pink to light pink before everything turned orange and the sun disappear in the horizon. That was without a doubt you grandma, I am absolutely sure.

cuba.jpg

Før kunne jeg ligge på stranden hele dagen i solen til det ble skumring før jeg pakket ned strandbagen og gikk inn. Den beste tiden er når solen er lav på himmelen og man kan ligge henslengt på solsengen å lese. Det er vel sånn jeg har blitt glad i å lese, når menneskene begynner å forvinner fra stranden, roen senker seg og man kan sluke de siste sidene av en spennende bok.

I used to be able to lay all day on the beach in the sun until it got dark before I packed my beach bag and went in. The best time of the day is when the sun is low and you can enjoy the calm vibe with a book in your hand, the time most people leave the beach. Thats how I started to love reading, reading the last pages of a good book in the golden hour at the beach.

cuba.jpg

Nå liker jeg å gå fra stranden litt tidligere, ta en lang dusj, slenge på meg noe lett. En kimono eller en kjole og ta med meg noe friskt å drikke ned til stranden igjen for å se solnedgangen. Enten en kald kokosnøtt eller et glass vin. Jeg har sett nesten hver eneste soloppgang og solnedgang dette året så langt og det er en ting jeg har lyst til å fortsette med. Det er lettere når man reiser så klart, men man kan helt klart lage plass til det i en annen hektisk jobbhverdag også, hvis det betyr noe for deg selvsagt. Do more of what you love.

Now I usually leave the beach earlier, take a long shower, throw on something comfy like a kimono or a dress and then bring something fresh and cold to drink down to the beach again. Either an ice cold coconut or a glass of wine. I have seen almost every sunrise and sunset so far this year, and that is definitely somthing I want to continue with. Its easier when you travel, but you can definitely make room for it in an everyday hectic life as well, if it means something to you of course. Do more of what you love.

cuba.jpg