PEACE OUT CUBA

miami.jpg

Hei dere og hei internett og den virkelig verden jeg egentlig lever i! Vi er tilbake til sivilisasjonen etter ti dager på Cuba. Vi befinner oss for øyeblikket hos familien min i Miami og det var ganske så deilig å komme hit igjen skal jeg si dere. Det første vi gjorde da vi landet var å dra rett på Whole Foods, jeg har skikkelig behov for ordentlig mat etter et altfor ensidig kosthold i over to uker nå.  Bønner, ris, friterte bananer og kubansk sukkerdrikke er over og ut, enn så lenge i hvert fall. Jeg har det langt oppi halsen og skal si jeg smilte veldig der jeg ruslet rundt på Whole Foods og røsket med meg alt fra sushi til sjokolade og vafler i går kveld.

Hey you and hey internet and the real world Im usually a part of! We are back to the civilization after ten days on Cuba. Currently staying with my family in Miami, and it feels so good to be back here. The first thing we did when we arrived was grocery shopping at Whole Foods, I have a huge lack of everything in terms of nutrion after over two weeks with beans, rice, fried bananas and cuban sugary sodas. I was such a smiling weirdo at Whole Foods yesterday with my arms full of everything form sushi to chocolate and waffles.

miami.jpg

Beklager for dårlige oppdateringer fra Cuba, jeg mener beklager for ingen oppdatering fra Cuba. Internett finnes så og si ikke. De har wifi noen få steder som i en park eller to hvor folk nistirrer inn i mobilen sin den timen de har kjøpt seg og nærmest klatrer oppå hverandre for bedre signal. Men jeg kom ikke inn på bloggen en eneste gang så dere kan tro det var godt å logge inn her nå! Jeg har en haug med bilder og innlegg som ligger og venter på meg, og på dere. Jeg skal bruke resten av dagen idag til å fikse ferdig så dere får oppdateringer fremover. Jeg skal også vaske klær, spise bagels med avokado og hummus, drikke kombucha og pakke om for nye eventyr.

I am so sorry for the bad updates from Cuba, I mean I am so sorry for no updates from Cuba. Internet doesnt exist over there. Well they have wifi a few places, in a park or two where people almost sit on top of each other to get the best connection. But I couldnt get into my blog at all, so it does feel good to finally be able to update you guys! I have plenty of photos and posts laying around waiting for me and for you. Im gonna spend the rest of the day preparing posts and work so you will get loads of updates from now on! Im also planning on doing some laundry, eat bagels with hummus and avocado, drink kombucha and repack my bag for new adventures.