ON THE ROAD

puertorico.jpg

Noen bilder fra roadtripen vår gjennom Puerto Rico. Det beste med å ha egen bil er uten tvil muligheten til å nærmest hoppe ut av vinduet hvis man ser noe man liker. Som denne øde stranden helt sør på øya, som hadde lange tynne palmer som svaiet med i vinden i vannkanten. Jeg er egentlig ikke så glad i å reise steder hvor man er avhengig av sjåfør eller komplisert lokal transport for å ta seg rundt, det kan fort bli litt slitsomt og skape begrensninger som ikke alltid hører med friheten i det å reise. Jeg elsker for eksempel å leie moped når det er forsvarlig, uten tvil en av de deiligste måtene å utforske på.

Some photos from our roadtrip through Puerto Rico. The best part of having a car is without a doubt the all the possibilites when it comes to stopping wherever you spot something cool on your way around. Like this untouched beach on the south of the island, with long thin palm trees swaying in the wind above the beach. I dont really like traveling places where one is dependent on a driver or complicated local transport to get around. I find it exhausting and it can easily make you feel trapped and create limitations for what you can do. It doesnt belong with the freedom of traveling. Thats why we always rent a scooter as long as its safe.

puertorico.jpg

Puerto Rico var en skikkelig grønn og frodig øy, sammenlignet med Cuba som var mer tørr og blek. Huffda, det var ikke så pent sagt. For vi var faktisk på en veldig fin hike i Trinidad hvor vi gikk gjennom jungelen til et fossefall og badet. Og der var du ikke så tørr Cuba, men du var fortsatt ganske blek. Men det er jo jeg også.

Puerto Rico was very lush and green compared to Cuba, which was more dry and pale. Oh, sorry that wasnt nice of me. But we actually went on a very nice hike in Trinidad, where we walked through the jungle to a waterfall and went swimming. And that wasnt dry Cuba, but it was still a little pale. No offence, I am pale too.

puertorico.jpg

Jeg savner å være på veien igjen og med på veien mener jeg på reisefot. Kan ikke klage her jeg sitter i Miami, men den siste uken har nesten bare vært sykdom og venting så jeg er klar for å komme meg videre før hjemreisen står for tur. Er så mye mer jeg vil se mens vi er her borte, vi får se hva vi rekker. Helsa kommer først. Ha en fin lørdagskveld!

I miss being on the road, and by that I mean traveling. I cant complain, I am in Miami, but the past week has just been full of zika and waiting. So I am pretty ready to continue our trip. There are so many things I would like to see over here, but health comes first. Have a wonderful Saturday night!