4 UNIQUE PLACES TO STAY IN BALI

Hide Out

Denne lille Airbnben av en naturperle ligger ca litt over en times kjøretur fra Ubud sentrum. Her kan du bo helt for deg selv midt blant jungel, risåkre og langs en elv som sildrer forbi hytteveggen. Dette idylliske stedet er for deg som elsker natur, fred og ro. Ja, nesten litt som luksus camping også kalt glamping.

//This unique little Airbnb is about an hour drive from the center of Ubud. A little bamboo cottage right in the middle of the jungle, surrounded by rice fields and alongside a trickling river. The most idyllic place to stay for nature lovers and those who are looking for a peaceful jungle book feeling. Almost like luxury camping, also called glamping.

hideout.jpg

Jungle Room

Denne boheme oasen finner du midt i Canggu på Bali. Det kule, surfete og avslappede nabolaget fullt av barer, restauranter, markeder, surfe butikker og hippe mennesker. På Jungle Room bor du i små bungalows med treverk hentet fra eksotiske øyer og med en stor deilig himmelseng. Til frokost får glutenfrie og veganske pannekaker som du kan nyte ved bassengkanten.

//This bohemian tree house is called Jungle Room and you can find it in the middle of the surfy and laid back neighborhood of Canggu. This is where the cool kids are and this place is definitely Canggus oasis. The bungalows are made of wood found at different exotic islands and for breakfast you can enjoy gluten free and vegan pancakes by the pool. Sounds tempting right?

jungleroom.jpg

The Shift Hotel

Dette hotellet ligger rett utenfor Ubud sentrum og er en stilig og eksotisk oase av et hotell med rooftop yoga, utendørs filmkvelder på storskjerm og vegansk restaurant på takterrassen med deilig frokost. Dette er stedet for deg som vil bo fresht, kult og alternativt i et rolig område rett utenfor Ubud.

//The Shift Hotel is a little oasis outside of the center of Ubud. A chic hotel with an eco ambience where they have rooftop yoga, outdoor movie nights and a vegan restaurant on the roof. This is a place for those who are looking for a nice, cool and alternative place to stay in the more peaceful area outside of Ubud.

Le Pirate Beach Club

Denne tropiske hytta finner du på øya Gili Trawangan utenfor Lombok. Du kan komme deg hit ved en totimers båttur fra Bali og det er så verdt det! Hvite sandstrender, turkist hav, endel mennesker men likevel kult! Le Pirate Beach er et hotell og en beach club, du har sikkert sett bilder av disse Instagram vennlige bungalowsene før? Og sånn kan du altså bo, på stranden!

//This tropical bungalow takes place on Gili Trawangan right outside of Lombok. You can get here by taking a two hour boat ride from Bali, totally worth it. White beaches, turquoise water and loads of people. Anyway super cool! Le Pirate Beach is a hotel and a beach club in one, you have probably seen these huts on Instagram haven't you? And this is where you can stay, right on the beach!