TITANIC HOTEL - A SLIGHTLY DIFFERENT EXPERIENCE

Sponset tur / Sponsored trip

Da jeg var i Liverpool var jeg så heldig å få bo på Titanic Hotel på Stanley Dock. Ikke bare har dette hotellet flott interiør, kul beliggenhet og fantastisk personale, men over hele bygningen henger det et teppe av historie som gir hotellet et annerledes, spennende og mystisk særpreg. Allerede da jeg så bildene av Titanic Hotel før jeg ankom skjønte jeg at opplevelsen ville bli en utenom det vanlige. Og visst hadde jeg rett.

When I was in Liverpool I stayed at the Titanic Hotel at the Stanley Dock. This hotel doesn't only have amazing interior, cool location and wonderful staff, the whole ambience will give you a slightly different experience. I felt like the hotel was covered in see through curtains of history and damn was I right.

titianichotelliverpool.jpg

Jeg ble ønsket velkommen inn på mitt enorme rom helt i enden av en lang mørk gang i fjerde etasje, en liten konfekteske samt en miniatyr flakse med lokal rom og et glass vin stod å ventet på meg på det lille tomannsbordet som elegant utgjorde en slags stue i dette gigantiske soverommet med mørkt teppegulv, tunge gardiner og lamper som kastet skygger i taket. Innerst i rommet, lengst bort fra sengen og midt på veggen var det et stort vindu med utsikt utover kanalen og en nedlagt tobakk bygning på andre siden. Vinduet bestod av kvadratiske ruter i svart smijern og hadde en slags vintage rustikk look med en fransk vinduskarm. Jeg kjente umiddelbart energien på hotellet, trengte ikke mer enn et skritt innenfor døren før den veltet over meg.

I was welcomed to my huge room at the end of a long dark hallway on the forth floor with a little box of chocolate, a miniature bottle of local rum and a glass of white wine. The room was big, but dark with a wall to wall carpet, a lamp in every corner of the room and huge classic but fancy furniture like taken out of film set. There was a big window on the opposite side of the room from the bed with a little french window frame where one could sit and watch the canal down under as well as the old abounded tobacco building on the other side. I only needed to take one step into this hotel before I got chills, in an exciting, interesting and different way.

titanichotel.jpg

Jeg vet ikke med dere men jeg er ekstremt mottagelig for energi, både på godt og vondt. Det jeg føler stemmer alltid, intet unntak. Man kan tenke det man vil om slikt, det gjør noen av dere sikkert allerede. Men de som vet, de vet. Og med en god dose historisk informasjon samt samtykke fra både gjester og personale er det umulig å benekte fakta. Når kleshengere begynner å danse inni skapet uten hjelp fra vifter eller AC og man hører lyder av branndører som lukkes, traller med klirrende glassflasker, dårlig pust og sterk vind når det er vindstille ja da kan man jo begynne å lure.

I don't know about you but I'm extremely sensitive to energy, both good and bad. What I feel is always right, without an exception. I know some people think this is crazy, but those who know they know. And with historical information as well as stories from other guests and the staff there is no reason to deny facts. When hangers start to dance inside your closet without any kind of fan or ac as well as other strange sounds like heavy breathing and fire doors closing. Well then you are allowed to ask yourself some questions. When that's said I loved staying here.

liverpool.jpg
mallyandthemoon.jpg

Til tross for at Titanic Hotel har sjel og det ligger en god dose organisk materiale i veggene er det et skikkelig kult sted å bo. Store deilige senger, espresso maskin på rommet, badekar med oljer, stor fresh frokost buffee, kul bar med eksotiske drinker og haugevis med forskjellig rom å velge mellom. Om du ikke bor her er det uten tvil et kult sted å stikke innom for å ta en drink i baren. Hvis du noen gang reiser til Liverpool så håper jeg du velger å bo her ettersom det vil bli en opplevelse ut av en annen verden. Bokstavlig talt. Jeg har prøvd å gjengi følelsene av hotellet i bildene og håper stemningen kommer snikende frem.

If you ever plan on visiting Liverpool I hope you decide to stay here, cause this will definitely be an experience out of this world, literally. This hotel doesn't only have a special vibe, but also big fluffy beds, an espresso machine in your room, bath tub with oils, lovely breakfast buffe and a super cool bar with exotic drinks and plenty of rum to choose from. If you dont stay here you should definitely stop by for a drink in the bar. I tried to edit these photos so you guys would get a feeling of the atmosphere, does it shine through? I hope so, otherwise you will have to go and find out for yourself.

titanichotelliverpool.jpg
liverpool.jpg