REVOLUCION DE CUBA

cuba.jpg

I Liverpool spiste vi en herlig lunsj på Revolucion de Cuba, en kul restaurant langs havnen med cubansk tema og interiør. Eller det er jo ønske tenkning for verken maten, stemningen eller interiøret er sånn man tror og håper på Cuba. Men man kan jo late som! Maten var uansett super god, jeg spiste en vegansk og glutenfri burrito bowl med ris, løk, sopp, guacamole, tomat, paprika, bønner, tortilla chips og annet digg! Kan anbefales på det sterkeste, det kan også den gode passjonsfrukt mocktailen de har på menyen!

In Liverpool we ate a lovely lunch at Revolution de Cuba, a super cool restaurant alongside the port with a Cuban theme and interior. Its mostly wishful thinking, because you all should know by now if you have followed me for a while that Cuba isn't like what you imagine. Anyway, the food was delicious and I had a burrito bowl with rice, beans, onion, mushrooms, guac, tomatoes, bell peppers, tortilla chips an other yummy ingredients. I can strongly recommend it as well as the passionfruit mocktail on the menu, so so good!

mallyandthemoon.jpg
liverpoolcuba.jpg

Over til noe annet: God mandag og god valgdag får man vel kanskje si! Jeg håper dere har vært og stemt, hvis ikke må dere gjøre det med en gang. Det er så viktig, man må bruke den stemmen man har og ikke ta det forgitt! Høsten har virkelig tatt seg til rette, for jeg ligger jeg rett ut og er super forkjøla, heller innpå med ingefær og sitron te samt redigerer restene av bildene fra turen til Liverpool og Manchester, flere blogginnlegg kommer fortløpende! Et veldig interessant et fra et hotell vi bodde på, om jeg så må si det selv! Ønsker dere en fin mandagskveld! Og forresten hvis dere har noen bok tips for denne høsten så legg igjen en kommentar, skal lage en "fall reading list" og legge ut her på bloggen, så vi alle kan få litt ny lese inspo til mørke høstkvelder!

Anyways happy Monday! Fall is definitely here, Im sick and currently drinking as much ginger and lemon tea as possible while Im editing the last few photos from my trip to Manchester and Liverpool, more from that trip is coming up soon. Im going to tell you about a very interesting experience I had at one of the hotels we stayed at, so stay tuned! And btw if you guys have any book recommendations for this fall please leave a comment below, I will create a "fall reading list" for us and post here so we all can find some reading inspo for the upcoming weeks of grey and rainy weather! Talk to you soon!

liverpoolcuba.jpg