THE LAST FEW DAYS ☆

De siste dagene har kun bestått av leilighetsjakt (fersken og sangria). Jeg tror vi har gått i så og si alle smug i hvert fall gjennom Barrio Gothic og El Born. Nå har vi endelig landet i den perfekte leiligheten og jeg er ganske sikker på at lillebror har byttet navn fra Henrik til Enrique.

We have spent the last few days searching for the perfect apartment here in Barcelona, and we finally moved in today. I think we have walked every narrow street in this city by now, especially in Barrio Gothic and El Born. Ive gotten to know the city so much more over the past week and I'm pretty sure my brothers name now is Enrique and not Henrik.

Det føles skikkelig bra å bli godt kjent med Barcelona, når man må forholde seg til ting som en lokal får man et helt nytt perspektiv på byen og jeg liker den bare bedre og bedre. Jeg har nå endelig samlet nok tips og informasjon til å lage en Barcelona guide til dere! Stay tuned!

It feels very good to finally get to know this city like a local, I now see this city with totally new eyes and I do have to admit that Im falling hard for Barcelona. I also finally gathered enough tips and information so I can make a good travel guide for you guys, so stay tuned!

Top: Vintage scarf - Pants: Zara - Sunglasses: Vintage - Straw basket: L´occitane

Har ikke shoppet så mye her nede, men skal ikke nekte for at jeg har vært innom et par vintage butikker. Den ene kjolen har jeg allerede snakket om, men et par til har det blitt, samt dette tørkleet jeg har brukt som topp på bildet over. Perks of not having boobs I guess. Tenkte jeg kanskje skulle vise mine vintage funn i et eget innlegg når jeg kommer hjem, hva sier dere til det? Sorry for dårlig oppdateringer de siste dagene, jeg har hatt en sånn merkelig følelse angående blogging i det siste, jeg føler meg ikke som en blogger og sliter litt med å finne en kul balanse som passer meg. Jeg elsker å ta bilder, det har jeg alltid gjort, men med en blogg føler man et konstant press på å ta bilder og da faller liksom gleden litt bort... jaja mulig det bare er meg. Håper uansett dere liker det dere ser her inne og at min lidenskap skinner igjennom på en eller annen måte.

I haven't had the time to go shopping whilst here, but I have been visiting a couple of vintage stores I must admit. I showed you a dress the other day, and I bought a couple of things since then as well. Like the scarf Im wearing as a top on the photo above, perks of not having boobs I guess. Maybe I should show you my vintage finds in a post when I get home? What do you think about that? Sorry for the lack of updates the past few days, I have had a weird feeling about my blog lately, I dont feel like a blogger and I struggle with finding a balance that suits me. I love taking photos, but having a blog leaves you with the constant pressure of taking photos of everything which kinda makes me loose my passion of photographing what I really love. If you feel me? Anyway I hope you enjoy what you see in here and that my passion somehow shines through. xx