BREAKFAST AND VINTAGE GEMS

God ettermiddag! Har dere en fin torsdag? Vi startet dagen med en deilig frokost på Cafe Federal etterfulgt av jakten på den perfekte leiligheten, det er så mange fine her! Og prisene er jo like fine! Eller det synes i hvert fall jeg som sammenligner alt med New York.

Good afternoon! How has your Thursday been? Mine started with a delicious breakfast at Cafe Federal followed by apartment hunting, so many cosy apartments here! And the prices are good too! Well, thats easy for me to say since Im comparing everything to New York.

Jeg vil egentlig bare tipse dere om en vintage butikk jeg snublet over i går. Jeg visste at Barcelona har mange bra vintage butikker, men hadde ikke sumlet meg til å researche før jeg plutselig befant meg inni VV butikken ikke langt fra La Rambla. Et steg innenfor dørstokken og så var hendene mine fulle av blomstrete sommerkjoler og Levis shorts!

What I wanted to tell you about was the vintage store I stumbled upon last night. I knew that Barcelona had some vintage gems, but I haven't had the chance to research and plan any visit, but when I walked by VV vintage last night I knew I had to check it out and a few minutes later I was standing there with my hands full of Levis shorts and summer dresses.

Her finner man akkurat de samme sommerkjolene man vanligvis hadde kjøpt på Zara eller Mango, bare vintage, retro og til 15 euro stykk. Uten tvil et kupp for en kjole ingen andre har. Her har de også som sagt et stort utvalg av Levis 501 shortser for 25 euro! Mange ulike varianter og vask å prøve og for å ikke snakke om størrelser, med andre ord finnes det en shorts for alle og enhver her. Det er et hot tips fra meg ettersom jeg synes det er skikkelig vanskelig å finne den perfekte Levis shortsen, bruker fortsatt den jeg kjøpte på en vintage butikk i Paris da jeg var 18 hehe. Dere finner vintage butikken på denne adressenCarrer dels Tallers, 23, 08001 Barcelona.

In this store you will find the exact same scoops like the ones you are looking for at Zara and Mango, they are just vintage, retro and 15 euro per piece. Definitely a scoop when these are one of a kinds. They also have a huge selection of Levis 501 shorts for only 25 Euro. Definitely worth a visit! I haven't found any perfect Levis shorts since the one I bought in Paris when I was 18. But yesterday I was like "I want them all". You will find the vintage store here: Carrer dels Tallers, 23, 08001 Barcelona

Nå skal jeg drikke opp sangriaen min, hoppe i badekåpen og sette kursen mot saunaen. Ikke mange dagene til vi flytter ut av hotellet og inn i leilighet så dette må nytes! Håper dere har en deilig torsdagskveld, snart helg vet dere! Ikke nøl med å legge igjen kommentarer angående forslag til innlegg fremover, kommunikasjonen mellom oss øker kreativiteten og motivasjonen i meg! Klem

Im about to finish my sangria, jump in the bathrobe and head towards the sauna. Not many days left before we switch this lovely hotel with an apartment. So I need to take advantage of the facilities! Hope you have a lovely Thursday night! Dont hesitate to leave comments about what you want to see more of on this blog. Communication between us makes me creative and motivated. xx