BRUNCH & CAKE

Pappa vil ha egg og bacon, broren min en hotell frokost av det dyrere slaget, mamma en kaffe con leche på en fortaus cafe og jeg noe vegansk og hipt. Jeg vant for å si det sånn for vi startet dagen på Brunch & Cake. Jeg skrev om denne cafeen sist gang jeg var her også, er ikke super orginalt å spise her ettersom det er over gjennomsnittlig Instagram vennlig, folksomt og fresht. Men det måtte gjøres.

My dad wants egg and bacon, my brother an exclusive hotel buffe, my mom a caffe con leche on a sidewalk cafe and myself a vegan and cool brekkie. Lets just say I won, cause we started the day at Brunch & Cake. I mentioned this cafe last time I was here, nothing super original but definitely Instagram friendly, crowded and tempting!

Jeg spiste en salat full av linser, quinoa, brun ris, søtpotet og andre godsaker og verdens diggeste latte laget på rødbete og kokosmelk. Hello ny favoritt, minn meg på å lage det hjemme a! Menyen er full av fargerike kreasjoner, maten her er faktisk kunst! Rosa egg og grønn bagel er hverdagskost, dere finner Brunch & Cake på flere sider av byen, sjekk lokasjonene her. Anbefales, men husk at porsjonene er store og ekstremt mektige! Tre personer kan fint dele to retter!

I had a salad full of lentils, quinoa, brown rice, sweet potato and other goodies, and the best coffee ever. Beetroot latte with coconut milk, guys please remind me of remaking this when I come home! The menu is full of colourful food creations, the food here is actually art! Pink eggs and green bagels is normal here, you can find Brunch & Cake on various locations around the city, find the locations here. But keep in mind that the portions are big and filling! Three people can easily share two dishes!