HOLA FROM BARCELONA

Hey babes. Vi har nå funnet oss til rette på et hotell ikke så langt fra nabolaget El Born i Barcelona. Broren min flytter hit i dette sekund og vi er her for å finne en leilighet med han og for å kose oss noen dager sammen som familie. Vi er som en vennegjeng på tur, ler, tuller og slenger ut den ene ironiske kommentaren etter den andre. Med andre ord er det god takhøyde og rom for å være seg selv i denne gjengen. Akkurat sånn som vi liker det.

Hey babes. We are now in Barcelona, not too far from the neighbourhood El Born. My brother is moving here as we speak, which is why we as a family are here to help him find an apartment and get settled before Uni life starts. We are like a group of friends when we are together, laughing, joking and making fun of each other all the time. In other words there are more than enough room to embrace our weirdness.

Dress: Monki - Shoes: Dr. Martens - Bag: vintage scoop - Sunglasses: Calvin Klein.

Tanken på å dra ned hit var ikke enormt fristende etter hendelsen her forrige uke, men det siste vi må gjøre er å være redde og frykte hverdagen. Vi må ta disse byene tilbake, vise at det er vi som bestemmer og at kjærlighet er sterkere enn noe annet. Det var vondt å se lys, blomster og gråtende mennesker på La Rambla i går kveld og å vite at disse menneskene mest sannsynlig kjente de som var på feil sted til feil tid... men igjen vi kan ikke gå rundt og engste oss, vi må prøve å leve livet så godt som normalt.

The thought of traveling down here in the first place after what happened last week wasn't very tempting. But the last thing we need to do is be scared and stop living our normal life. We need to take our cities back, love always wins, right? It was beyond sad to see all the candles, flowers and crying people at La Rambla last night, and knowing that they all probably knew someone who was at the wrong place at the wrong time. Makes me so sad, it was all suddenly so up close. But we can't make this stop us from living our life to the fullest.

Vi har reist masse sammen som familie opp gjennom årene, men det begynner å bli noen måneder siden vi sist reiste sammen alle fire. Vi reiser hit og dit hver for oss hele tiden, men deilig å endelig være samlet på tur, med andre ord vet jeg at det kommer til å bli mye god mat, skravling og latter de neste dagene og det passer meg utmerket. Jeg sliter skikkelig med å slappe av om dagen, hodet mitt går i ett og jeg gjør altfor mye fornuftig og setter av altfor lite tid til egen pleie. Derfor har jeg en plan om å trene, sove og lure inn en massasje og noen ansiktsmasker mellom leilighetsjakten og all tapasen. Jeg tror jeg trenger det. Håper dere ser frem til spanske oppdateringer de neste dagene! Ønsker dere alle en fin tirsdagskveld!

We have been traveling a lot together as a family, but its over a year since our last trip together all four of us. We usually travel here and there by ourselves, feels good to be back as a group again. In other words I know there will be loads of food, laughter and fun these upcoming days, suits me perfectly. I haven't been good at relaxing lately, kinda feel the pressure to do something productive all the time. Well this week I will try to take some time outs and squeeze in a massage and a facial or two between the apartment hunting and all the tapas. Sounds good right? I need it. Hope you are ready for some Spanish updates. Wish you a wonderful Tuesday night.