SUNSET ON THE MOON

milos.jpg
mallyandthemoon.jpg
mallyandthemoon.jpg
mallyandthemoon.jpg

God helg! Vi er hjemme fra Hellas igjen og jeg sitter for øyeblikket å går igjennom resten av bildene, så håper ikke dere er skikkelig lei disse ennå? Tenkte jeg skulle lage en liten Milos guide til dere samt en liten guide til hvordan man kan designe en øyhopping tur i Hellas. Høres det bra ut? Så mange fine steder som ligger så nærme hverandre, man må jo ikke nødvendigvis bare dra et sted når man drar til Hellas! Nå skal jeg snu meg rundt og pakke ut, vaske litt her hjemme og gjøre alt som henger over meg før det bærer i bursdag med New York venninner i kveld. Ønsker dere alle en skikkelig deilig lørdag! Også en ting til: Jeg selger et kamera: et Olympus kamera (Om-D E-M5 ii) med en 12-50 mm linse, om noen av dere skulle være interesserte send meg mail på mallyandthemoon@gmail.com ! Legger ut bildet av den på Instastory etterpå!

//Happy weekend! We are back home from Greece and Im currently going through the rest of my photos, hope you are not tired of Greece pictures yet? Im also working on a little Milos guide to you, and a post about how to design a island hopping trip to Greece. There are so many beautiful islands right next to each other, so there is no reasons to only visit one! Now I have to unpack, clean my apartment and do everything that I wrote down on my to-do list, before I am going to a birthday party later tonight with my NYC besties. Wish you all a happy and wonderful Saturday!