THE ISLAND LIFE OF MILOS

Noen bilder fra en av de siste dagene på Milos, for en øy! Vi tok scooteren og kjørte så langt man har lov til å kjøre på den ene siden av øya og fant denne stranden, som var helt magisk! Til tross for at man bokstavlig talt måtte klatre ned til stranden i en smal fjell åpning med tau. Med andre ord så var det ikke så veldig mange eldre eller yngre enn oss på denne stranden. Men det gjorde jo bare stemningen enda bedre! (No offence) Vi snorklet, hoppet fra klippene og satt i solen så lenge vi orket før vi klatret opp igjen til denne utsikten. Milos ass, dette er bare en av de mange strendene denne øya har, og jeg skal helt klar tilbake!

//A few photos from one of the last days we had on Milos, what an island! We took the scooter and drove as far as we were allowed to on one side of the island and found this magical beach! In despite of actually having to climb down to the beach in a narrow crack in the rocks with a rope. In other words, there weren't many older or younger people than us there, which was perfect. No offence. We snorkelled, jumped from the cliffs and sat in the sun as long as we manage, before it got too crowded and too hot so we climbed up again and was welcomed by this view! Milos, you beauty! I will definitely be back here soon!