LITTLE MISS GREECE

Hvis du hadde spurt meg for fem år siden om jeg var en kjole jente. Så hadde jeg sagt "nei ikke f***". Men vet du hva, det er så løgn det. Jeg går jo bare i lange flagrende gevanter, og hadde dere tatt dere en titt i skapet mitt så er det stort sett bare lange boheme kjoler dere finner sammen med en god del kimonoer og jakker. Det finnes ikke noe mer behagelig enn lange løse og romslige plagg. Kjoler som ikke sier noe om hvordan kroppen din ser ut, de bare henger og slenger lett rundt alle mål. Kjoler som ikke forteller deg om du har godt opp eller ned i vekt, kjoler som sørger for at du kan spise det du vil på menyen uten at du må kneppe opp noe etterpå og kjoler som er like fine midt på dagen som til kvelds. Når sant skal sies så burde jeg kanskje fremheve noen deler av kroppen, i hvert fall en gang i blandt, men når det kommer til stykket så går jeg alltid for det som er comfy! Denne oransje herligheten er fra Zara og på salg nå til 199 kr.

If you had asked me five years ago if I was a dress kinda girl, I would have said H*** no! But thats so not true! If you had seen my closet, you would probably not find anything except from dresses, ok maybe a kimono and a jacket or two. But honestly I love wearing comfy wide maxi dresses! That kind of dress that you would want to wear eating pizza without having to unbutton anything, the kind of dress thats so loose that you wouldn't know if you gained a pound after your vacay. Truth to be told, I should probably concider wearing some tighter and more flattering clothes at times, but comfy comes first so I always end up strolling around in my boheman dresses, and I am ok with that! This orange piece is from Zara and is now on sale for about 20$.