MY FRIEND, HER CITY: KRISTIN IN NYC

krisitninnyc.jpg

☆KRISTIN☆

@kristinblyverket

"THIS IS KRISTIN, MY NEW YORK BFF, HER SMILE CAN LIGHT UP NYC AFTER DARK. SHE IS ALWAYS ON THE GO, IN DESPITE OF HAVING A WONDERFUL ROOFTOP IN EAST VILLAGE YOU WILL FIND HER STROLLING THE STREETS IN HER CONVERSE & LEVIS 501 WITH AN ICED CHAI LATTE IN HER HAND IN SEARCH OF NEW VINTAGE GEMS AND ICE CREAM SHOPS."

☆☆☆


nycdrinks.jpg

Byens beste kaffe?
Drikker ikke kaffe, men den beste Iced Chai får du hos Maman, den søteste og koseligste cafeen i byen!

Det regner, hva gjør du, hvor drar du?
Fyller leiligheten med stearinlys, gjemmer meg under dynen med kjæresten, drikker vin og ser på Californication.

Beste minne fra tiden du har bodd i NYC?
Ååå! Soooo many! Min surprise 21st birthday på Grey Dog i West Village, bo på The Markle med min beste venninne, den dagen da vi skippet skolen for å dra på NYFW, Spring Break i Costa Rica og da jeg dro på min første "American" date.. men egentlig det absolutt beste var å ha alle de beste venninnene mine her i den beste byen!

Favoritt område i byen og tre steder som bør sjekkes ut:
West Village er favoritten og tre steder som bør sjekkes ut der er: Y7 - det perfekte stedet for en semi hot yoga, The Highline og The Martine bar på takterrassen til The Met.

En perfekt dag i NYC fra morgen til kveld?
Våkne tidlig av soloppgangen, være med på en boksetime på Overthrow Boxing, drikke en "Love at first sight" green juice fra Juicepresse, spille tennis med venner ved East River etterfulgt av en Acai bowl og shopping etter vintage skatter. Så ville jeg dratt med meg en gjeng i Washington Square Park, bestilt Bea Arthut ice cream fra Big Gay, åpnet en flaske vin med live musikk i bakgrunnen og litt people watching. Derretter avslutte dagen med en middag på rooftopen Eataly!

Beste vintage butikk, beste sted for en drink og beste sted for søndags brunch?
Vintage: Beste kupp til beste pris - Beacons Closet! Jeg har funnet så mange skatter der! Drink: Uendelig mange bra steder, men om jeg må velge to er "While we were Young" eller "Mother of Pearl" super kos! Liker også Gallow Green når jeg tenker meg om!
Søndags brunch: Sååå mange! Elsker brunch! Prøver å finne nye hver gang! Men to av mine favoritter er "Dimes" og "Roxy". Men for all you drink - "Hecho en dumbo".


//ENGLISH

Best coffee in town? I Dont drink coffee, but you will find the best Ice chai latte on Maman, the cutest little cafe!

Its raining, where to go, what to do? I will most likely fill my apartment with candles, crawl up in the couch with my boyfriend, drink wine and watch Californication.

Best memory from your time in NYC? Ahh, so many! My 21st birthday surprise party at Grey Dog in West Village, living at The Markle with my best friend, the day we skipped school to attend NYFW, Spring Break in Costa Rica and when I went on my first real American date..., but the best part was just living in the best city with my best friends!

Favorite area and three things to check out? West Village is my favourite, and these are the three places you should check out: Y7, perfect spot for semi hot yoga. The Highline and The Martine bar on The Met rooftop!

Perfect day from morning to night? Wake up early to watch the sunrise, join a boxing class at Overthrow boxing, have a "Love at first sight" green juice from juicepress, play tennis with friends by East River, have an Acai Bowl for lunch after and then go hunting for vintage gems. Then I would gather a group of friends, go to Washington Square park, have a Bea Arthur Ice cream from Big Gay, open a bottle of wine whilst listening to live music and people watch. I would end my day with dinner at the Eataly rooftop.

Best vintage store, best places for drinks and best Sunday brunch spot?

You will find the best vintage scoops for the best price at Beacons Closet. The best place for drinks must be "While we were young and "Mother of Pearl", those are super cosy! Or "Gallow Green", I like that place too! I try a different brunch place every time but my favourites are "Dimes" and "Roxy", if you want to go for the all you can drink theme, "Hecho en Dumbo" is a winner.