ROADTRIP - FIRST STOP HODDEVIKA

hoddevika.jpg
hoddevika.jpg

Hei fra Stadtlandet, ikke så langt fra det vestligste punktet i Norge. Her sitter vi bak i en bil på en stor myk madrass med tepper og puter fra Marrakech og lyslenker fra Nille med utsikt utover Hoddevika. Vi kom hit søndag kveld etter å ha kjørt på tvers av landet, tok oss ca 9 timer og vel så det. Merket fort at vi var kommet ut av byen og ut på landet, da det var fler i ullundertøy på butikken enn det var avokadoer i hylla.

Hey guys, we have started our little Norway road trip and aren't far from the most western point of Norway. We are sleeping in the back of our car, which isn't too bad because I filled it with loads of blankets and pillows, we can barley fit ourselves in-between to be honest. So its actually super comfy and not to mention cosy.

hoddevika.jpg
hoddevika.jpg

Da vi kom frem ut på kvelden var skyene lave og tunge, og før vi visste ordet av det pøste det ned og vi hoppet inn i bilen med hver vår kopp med tomatsuppe. Der ble vi sittende å se på bølgene bruse innover stranden, mens vi pakket oss inn så godt som vi bare kunne med det vi hadde tatt med oss i full fart.

We arrived late at night at our first destination Hoddevika and as soon as we parked the car it started pouring down. We jumped in the back of our car with a cup of tomato soup in our hand and watched the waves crashing the shore while waiting for the rain to stop.

hoddevika.jpg
hoddevika.jpg

I går koste vi oss veldig i denne vakre paradisbukta, området rundt minner på mange måter om naturen til Island, noe som er et stort kompliment for Norge. Bratte fjell, grønne sletter, isblått hav, lange sandstrender, store bølger og kraftig vind. Plutselig sprakk det opp og de grå skyene forsvant til fordel for blå himmel og sol. Så da lagde vi taco, kaffe og nok en runde med tomatsuppe på den lille primusen vi har med. Stått på long board, gått tur på stranden, hørt på podcast, lokket sauer og lest bok i fjæra gjorde vi og. En perfekt siste dag i Hoddevika, nå er vi på vei nordover! Snakkes fra neste stopp!

We had the best day yesterday in this cosy bay, the area iis very similar to the nature of Iceland, which I guess its a big compliment to Norway. Steep mountains, ice blue ocean, long sandy beaches, big waves and strong wind. The sun showed up yesterday and pushed the heavy clouds away, so we spent the whole day outside making tacos and coffee on our tiny convertible kitchenette, listened to podcasts, took a walk on the beach, went long boarding and read books in the back of our car. A perfect last day in Hoddevika. Now we are on our way up north! Talk to you soon!