ROSKILDE FESTIVAL


Startet dagen med en over middels god brunsj på Mad&kaffe i Vesterbro, ikke det beste stedet for min diett, men de gjorde om Chevre salaten til en avokado salat og med fries ved siden av var det mer enn godt nok! Jeg må også anbefale limonaden med mynte, sitron og ingefær! Nesten som en virgin mojito! Etterpå ruslet vi tilbake til leiligheten, slo i hjel litt tid på balkongen i solen med høy musikk og fulle glass, før vi sakte men sikkert beveget oss ut av byen mot Roskilde.

We started the day with a delicious brunch at Mad&kaffe in the Vesterbro area of Copenhagen. Its not the best place for people with a plant based diet, but they did a great job substituting the chevre in the salad with loads of avocado which made my day, especially with a side of fries! I also have to recommend the lemonade with ginger, lemon and mint. After brunch we strolled back to our apartment and spent a few hours in the sun on our balcony with loud music and a glass of wine, before we headed out to Roskilde.


Kult å endelig ha vært på denne festivalen også, jeg har tidligere vært på Hove, Slottsfjell, Øya, Hultsfred og Coachella. Med andre ord så er jeg glad i festivaler, men tror jeg er over camping-perioden selvom de beste festival minnene kommer derfra. Å gå igjennom campingområdet ga meg flash-back til klamme morgener i telt hvor alle tingene du har med enten er stjålet, våte eller full av gjørme. Doene er et kapittel for seg selv og det er forsåvidt maten også. Men det er en helt spesiell atmosfære på festivaler når man bor side om side med folk man ikke kjenner i ukomfortable soveposer i flere dager med samme mål om å bare ha det gøy.

So cool to finally experience this festival as well, I have been to Hove, Slottsfjell, Øya, Hultsfred and Coachella, so I am a real festival goer but I have to admit that I think my camping period is over, even though thats where most of my memories were made. Walking through the camping area at Roskilde, gave me flash-blacks to waking up in a humid tent when everything you packed was either full of mud or stolen. I can't even start thinking about the bathrooms, the food, ah everything is so disgusting, but at the same time it has its own charm. Its kinda cute that everyone sleep next to strangers for a week in uncomfortable sleeping bags with he same intention of just having fun?Vi var skikkelig heldige med været og det var jeg med maten også, de av dere som følger med på Instagram så vel at jeg la ut utvalget av vegansk mat på storyen. Det ble mer enn et stopp i falafel og acai boden for å si det sånn! Små gleder på store festivaler, for ja det var sykt mange mennesker der. Tanken på terror streifet den ene hjernehalvdelen min, men jeg sang den bort med den ene strofen etter den andre, og danset til solen gikk ned. Festival antrekket ble selvfølgelig noe så langt og luftig som en knallrød kjole med "slangeskinn" boots til, altså hello cowboy Laila, og bedre ble det da vinden tok over og vi alle kjøpte hver vår altfor store hoodie som vi gjemte oss i resten av kvelden. For en gjeng!

We were so lucky with the weather, and I was beyond happy for the food! As those of you who are following me on Instagram probably saw on my story the other day, they had a vegan and gluten free food stand with burgers, fries, acai bowls and salads. I can tell you that I didn't only stop by once! We had such a good time, with thousands of other people, it was very crowded and I hate to admit it but I actually thought about terror a lot, but ignored it and danced until the sun set. My outfit for the day was a long comfy red dress with "snake skin" boots, well hello there cowgirl... I just topped it when the wind showed up and I bought a hoodie and wore it over the dress. Flawless, haha.