MY FRIEND, HER CITY: HANNAH IN OSLO

hannahinoslo.jpg

☆HANNAH☆

@honeyohansen

"THIS IS HANNAH, MY CHILDHOOD BFF, WITH LONG DREAMY LEGS, A WHITE TATTOO, EYE BROWS ON POINT AND WITH A HUGE LOVE FOR GREAT COFFEE AND A SIXTH SENSE WHEN IT COMES TO INTERIOR, DESIGN AND THE AMALFI COAST"

☆☆☆


hannahinoslo.jpg

Byens beste kaffe?
Byens beste kaffe finner du på Tim Wendelboe eller Supreme Roastworks, Decaf på kaffebrenneriet og vil du ha mørk kakao drar du på Stockfleths eller Steam.

Det regner, hvor drar du, hva gjør du?
Sjekker flybilletter og drømmer meg bort eller kjører til Sandefjord å besøker familien. Peis, kakao og en film med deg er heller ikke så illenår jeg tenker over det.

Beste minnet fra tiden du har bodd i Oslo?
Haha tro det eller ei, det må nesten være en av de mange gangene lillesøsteren min og jeg har fått kanelboller på Åpent Bakeri etter å ha vært hos tannlegen. Det var vår største skrekk.

Favoritt område og tre ting som bør sjekkes ut?
Har akkurat kjøpt leilighet på Fredensborg, liker det fordi det er sentralt men samtidig rolig. Da er jeg to gater fra Torggata, hvor Taco Republica ligger sammen med Wunderburger hvor de har glutenfri vegetarburger og Crow Bar som har Photobooth.

En perfekt dag i Oslo fra morgen til kveld?
Båt inn til byen og kaffe med en venninne i solen, titte i butikker og kjøpe med frukt (spesielt aprikoser) og blomster på Grunerløkka, gå en tur innom Acne butikken i Bogstadveien og bli overtalt til å kjøpe noe kult av en kompis som jobber der, spise lunsj på Kolonihagen på Frogner, prøve kimonoer på Fløyel og Kanari og besøke Balzac Oslo for fransk interiør inspirasjon. Eventuelt sjekke om det går noen fine filmer på Gimle Kino etterfulgt av en middag på Sudøst og kanskje en konsert på Rockefeller eller Parkteateret.

Beste vintage butikk, beste sted for en drink og beste sted for en søndags brunsj?
Søndagsbrunsj blir aldri det samme etter å ha bodd i London og NYC, men Kolonialen er faktisk ganske koslig, men når du har sære matvaner og er skeptisk til interiør design, konsept og lyssetting så blir det litt vanskelig. En dag skal jeg designe mitt eget sted. Kunstnernes hus har en veldig god gin tonic med grapefrukt, men Torggata botaniske har flere gode + god atmosfære. Favoritt vintage butikk må være MA vintage. 


ENGLISH

Best coffee in town? You will find the best coffee at Tim Wendelbow or Supreme Roastworks, Decaf at Kaffebrenneriet and hot chocolate at Stockfleths or Steam.

Its raining, where to go, what to do? You will find me searching the world wide web for cheap tickets out of here, or I would jump in the car and head south to visit my family in Sandefjord. A hot chocolate by the fire place with you and a good movie doesn't sound bad either.

Best memory from your time in Oslo? Haha, that must be one of the many times my mom has taken me and my sister to Åpent Bakeri to buy cinnamon buns after a visit at the dentist. The only way to make us go.

Favorite area and three things to check out? I just bought an apartment at Fredensborg, which I like because its central but at the same time quiet. My apartment is two blocks from Torggata where you will find Taco Republica and Wunderburger where I always get the gluten free veggie burger. And not to mention Crow Bar where they have a photo booth! 

Perfect day from morning to night? Take the boat to the city, meet a friend for a coffee followed by some shopping, buy fruits and flowers at Grunerløkka, stop by the Acne store in Bogstadveien to let my friend who works there convince me to buy something cool, lunch at Kolonihagen, Frogner, visit Fløyel og Kanari to try on kimonos and Balzac for some french interior inspo, dinner at Sudøst, watch a movie at Gimle movie theatre and maybe stop by Rockefeller or Park teateret for a concert later on.

Best vintage store, best places for drinks and best Sunday brunch spot? Brunch will never be the same after spending so much time in New York or London, but Kolonialen is actually pretty good. Im usually sceptic, one day I will open my own place. Kunsternes Hus has a really good gin and tonic with grapefruit and Torggata Botaniske has plenty of delicious drinks on their menu. MA vintage might be my favourite vintage store in Oslo.