7 GRUNNER TIL Å GJENNOMFØRE HELVETESUKA

1. Kunne du ønske at du visste hva du kunne endre på i hverdagen for å bli enda mer effektiv? Da burde du gjennomføre helvetesuka. Effektiviteten din blir en helt annen med den mentale innstillingen du har denne uken, du får gjort alt du ellers ikke rekker å gjøre i en travel hverdag og kjenner på hvor effektiv du egentlig klarer å være hvis du bare vil.

2. Er du usikker på om rutinene dine fungerer bra nok? Det vil du få greie på så fort Helvetesuka er i gang! Rutiner og vaner går som hånd i hanske. I helevetesuka skal du kvitte deg med dårlige vaner og styrke de gode vanene som deretter skal fungere som rutiner.

3. Jakten på godfølelsen står i fokus gjennom hele uken! Godfølelsen er den følelsen du føler på etter du har prestert bra, fått gjort alt du skulle gjøre og enda litt til, har hatt en skikkelig treningsøkt når du i utgangspunktet ikke orket å trene eller besøkt de eldre i familien som du kanskje har utsatt lenge. Godfølelsen er noe vi alle trenger og liker å kjenne på!

4. Trenger du å ta et oppgjør med helsa? Enten det er å begynne å trene igjen, se å få bestilt legetimer, legge om kostholdet, legge deg tidligere eller stumpe røyken? Helveteuka sørger for å sette fart på disse sakene!

5. Trenger du en utfordring? Eller bare en uke utenom det vanlige? Helvetesuka kan brukes på mange ulike måter, enten du trenger å utfordre deg selv på ulike plan, ta i et tak på hjemmefronten, prestere bedre på jobben eller sette i gang med prosjekter du har ventet med altfor lenge! Bestem deg for å gjøre dette denne uken og du vil få en skikkelig utfordring!

6. Å lære seg å disponere tiden riktig er viktig i hverdagen for å få mest mulig ut av den! Tidsstyring er prioritet under denne uken, du skal lære deg å overføre to-do-listen inn i kalenderen slik at du har kontroll over alt du må gjøre og derfor også får gjort mer.

7. Du setter livet ditt i perspektiv og det er noe jeg tror vi gjør altfor sjeldent. Du får et slags overblikk og kontroll over hva du bør fokusere mer/mindre på og hva du egentlig vil her i livet. Det å se livet sitt utenifra gjør noe med innstillingen og tankene dine! Veldig fornuftig og veldig praktisk!