LEAVING FOR ICELAND

mally.jpg

Håndbagasjen er full og det er jeg også. Full av spenning, for nå skal jeg endelig få oppleve Island. En frisk bris av et land jeg har lengtet etter å besøke altfor lenge. Det blir ikke mange dagene, men jeg er veldig klar for natur, fossefall, lava strender, laguner og alt som hører med. Håper dere vil følge med både her og på Insta. Jeg skal bli flinkere til å bruke instastory eller hva det heter, jobber med saken. Jeg er ikke så dreven ennå, men det har jeg planer om å bli. Oppdateringer fra Island kommer så fort jeg får mulighet! Ha en fin helg så lenge! Hvis noen av dere har vært på Island og har noen tips så gi et lite pip!

My carry on is full and so am I, full of excitment for finally leaving for Iceland. Cant wait to explore this wonderful country. Lagoons, lava beaches, waterfalls and so on. Hope you guys want to join me, I will be updating my blog as soon as I have the opporunity. Other than that you can always follow me on Instagram, I am trying to use the instastory (or what its called) as much as possible, but I am still new at those things so bare with me! Talk to you soon, have a wonderful weekend! If any of you have been here before and know what I should see/do, let me know!