LAST SUNSET

mally.jpg

Siste dagen vår på Santorini valgte vi å tilbringe i landsbyen Kamari. Vi sjekket ut av den lille elskede leiligheten vår i Oia og dro til Kamari for å tilbringe dagen i landsbyen som ligger nærmest flyplassen. Det er alltid deilig å ha et sted å dusje og ha bagasjen når man har en sen flight og enda et pluss var det jo at vi fikk oppleve en ny del av øya. 

We decided to spend our last day on Santorini in the village of Kamari. We checked out of our beloved apartment in Oia and drove to Kamari which is the village that is next to the airport. We thought it was practial to stay there and explore this part of the island before our flight which was late at night.

mally.jpg

Kamari minnet langt mer om karibien enn det jeg hadde forventet meg. Nok et bevis på at denne lille øya har totalt ulike landsbyer selvom avstandene er korte. Vi ble sluppet av i en øde gate, fant frem til hotellet, slang bagasjen inn på rommet som var alt annet enn hyggelig og fant veien ut igjen. Vi gikk forbi en sjappe hvor det stod "Sexy motors", skakket litt på hodet og endte opp med å leie oss en sexy moped for ettermiddagen. Kamari viste seg å være en langt mer rolig by og når det kom til restaurant priser så var alt her mye rimligere. Sammenlignet med Oia føltes det som det var off season i Kamari!

Kamari somehow reminded me of the caribbean. The atmosphere was peaceful and beachy compared to the other villages on the island. We were dumped by the taxi in the middle of nowhere, found our way to the hotel we had booked for the day. Which by the way was a bummer, but who cares we only needed a place to store our luggage and take a shower before our flight that night. We left our things in our room and went out to explore, we passed a tiny shop with a sign that said "Sexy motors", which basically resulted in us renting a so called sexy scooter for the rest of the day. Kamari seemed to feel like it was off season compared to Oia and it was also a lot cheaper in restaurants!

mally.jpg

Vi putret rundt i Kamari. Opp og ned strandgatene til vi fant en hyggelig restaurant som var villig til å koke bokhvete pastaen jeg kom over i et supermarket langs veien. Av alle steder hadde denne lille butikken en allergihylle og gleden var derfor stor da jeg kunne plukke med meg sjokolade, granolabarer og pasta! Det smakte himmelsk med noe annet enn gresk salat til lunsj og vi ble sittende å spise og skravle til solen gikk ned, før vi tok et kveldsbad og fortet oss tilbake til det kjipe rommet for å dusje og pakke tingene våre og gjøre oss klare for neste destinasjon!

We drove around in Kamari. Up and down the tiny streets beside the beach walk and suddenly found a supermarket that had an entire shelf filled with allergy products. Which meant that I finally could have something else than greek salad for lunch! So I bought a bag of buckwheat pasta, brought it to a cosy restaurant on the beach and had the most delicious meal that week! We ate and talked till the sun started setting, went for a night swim and drove back to our hotel to take shower and pack our bags for a new destination!