HEY AUGUST!

mally.jpg

Hei august og hei venner! Fy søren så fort tiden går, jeg sier det hele tiden, men jeg mener det okey? Hvor ble av juni og juli? Har to av de beste månedene i året bare blitt borte på et blunk? Som sagt er sommeren min mest travle tid sammenlignet med de fleste andre. Jeg føler jeg knapt har rukket og kose meg og nå kjenner jeg at høsten er rett rundt hjørnet. August kommer til å fly av gårde og plutselig står vi der med skjerf og elektrisk hår. Kanskje på tide å klippe håret enda kortere så det ikke rekker ned til sjerfet, ikke det at jeg egentlig bruker skjerf. Jeg har kommet hjem igjen, men jeg er fortsatt ikke ferdig med å vise dere bilder fra både Santorini og Kroatia, så de kommer på løpende bånd de neste dagene, det er bare å følge med! Ellers vil jeg takke for mye fin respons som jeg har fått i det siste, det er så hyggelig å høre fra dere som titter inn her! Fortsett med det og ikke nøl med å legge igjen spørsmål, ønsker og ideer! Jeg trenger like mye inspo fra dere som dere trenger fra meg! Håper dere har hatt en fin sommer og at dere har mulighet til å nyte sommerdagene som forhåpentligvis blir hos oss ut denne måneden. Hvis du er en av dem som har første jobbdag etter ferien så ønsker jeg deg lykke til! Jeg synes du skal kjøpe deg noe ordentlig godt til lunsj idag, som for eksempel en iskaffe og en kanelbolle eller noe, det er fortsatt sommer! Og hvis du fortsatt har skoleferie ennå, nyt nyt nyt dagene! Plutselig skal ranselen på! Og så må jeg legge til at hvis du har lovet deg selv noe, enten det er å trene oftere, spare penger, slutte å snuse/røyke eller spise sunnere så er dagen idag dagen å begynne. Fordi hvor ofte faller egentlig den første dagen i en ny måned etter en lang ferie på en mandag? Ikke vet jeg! Sender dere alle en varm sommerklem!

Hey August and hey friends! What happened to the summer? Is it about to come to an end already? Two of the best months of the year has already passed, and cant believe its fall soon! Summertime is always the busiest time of the year for me, I feel like havent had any summer nights yet! Gotta do something about that, only one month left, for the norwegian summer at least. Im back home from Santorini and Croatia, but I still have plenty of photos and posts for you coming this week, so stay tuned! I also would like to thank you for all your respons lately, its so nice to hear from you guys! Keep on doing that and please dont hesitate to leave a comment if you have anything on your mind. I would love to hear your wishes and ideas! I also have to mention that the posts that havent been translated yet is currently under translation, sorry about that! I hope you have had a wonderful summer so far, if you havent, you still have a month left! If you are having your first day at work after your vacation today you deserve something delicious for lunch, go and buy an ice coffee and your favorite pastry for lunch! I also feel obligated to remind you of that its not that often that the first day after a long vacation falls on a monday the 1st. Which means that if you have promised yourself to quit smoking, eat healthier, start saving money or work out more often this is your day! Start now! Sending you all a big hug!