MORNING DIPS WITH THE BEST VIEW

mally.jpg

Det er ikke hver dag man har sitt eget basseng med utsikt utover sin egen lille lava strand! Slike dager må nytes til det fulle! Det eneste jeg kan klage på med dette såkalte perfekte Airbnb huset er vinden! Den er altfor sterk, altfor voldsom og herjer dagen lang fra morgen til kveld. Jeg som har glass hår og aldri en floke, kan ikke en gang ta fingrene mine gjennom boben på slutten av dagen. Det sier vel sitt. 

This view is not something you see everyday, especially not right outside your bedroom door. Having our own pool overlooking our own little lava beach feels unique, and its of course one of the reasons why I wanted to stay in this perfect Airbnb house. The only thing I can complain about is the wind, My hair never gets tangled, but now I can't put my fingers through it at the end of the day. 

mally.jpg

Utenom vinden er det ikke mye man kan klage på, jo forresten naboene våre! Jeg har aldri sett en så hektisk og frustrert person før, hun går rundt på eiendommen og tramper, som om hun har flere liter med energi hun prøver å få brukt opp. Også banner og kjefter hun på typen sin, minner om et innesperret The Sims menneske som må tisse når det brenner, det er mulig hun er på jakt etter Pokemon, ikke vet jeg. Men tanken slo meg siden vi bor ganske øde! Ellers prøver jeg å lese så mye som mulig, men finner ikke helt roen så nå har jeg begynt på tre bøker samtidig. Fungerer dårlig, så jeg ender opp med å sitte å glo utover i stedet, ikke det at det er en dårlig ting med denne utsikten så langt øyet kan se. 

There is nothing else I can put my finger on except from the wind, oh wait: the new neighbors! I have never seen such a hectic, frustrated and bitchy (excuse my language) lady ever, especially not in these beautiful surroundings. She is walking around the property like she is trying to get rid of some extra energy. She reminds me of a The Sims character locked in the kitchen during fire while badly needing to pee. But you know what, I actually think she is looking for Pokemon, gotta be something! Other than that, I am trying to read as much as possible, I am having trouble getting into my reading mood which has resulted in me starting three different books at the same time. So I often just end up staring out into the deep blue, which isn't really a bad thing.