39 STEPS

mally.jpg

Vi gikk forbi en yndig liten cafe her om dagen og jeg tenkte umiddelbart her vil jeg ta en kaffe og lese en bok! Det kjipe er at denne perlen ligger midt i et turisttråkk som gjør det vanskelig å slappe av mellom veivende selfiestanger, esler og folk som streber etter det perfekte bryllupsbilde. Men vi fant et smutthull vi, kom oss inn under slyngblomstene og planta oss selv i skyggen godt mellom myke puter og rustikk interiør. 

We walked by this little cafe the other day and I immediately thought that this would be the perfect place to grab a coffee and read a book when it gets too hot. The bad thing about this cute spot is that its right in the middle of the tourist trap, so watch out for people who need you to take their picture when all you feel like doing is hiding in the shade. 

mally.jpg

Varmen slo innover og kaffen ble byttet ut med en aldri så eksotisk juice laget av mango, pasjonsfrukt og ananas! Føltes alt annet enn gresk, men utrolig friskt og deilig! Vi ble sittende å observere, altfor mange rare mennesker i en altfor liten gågate. Utrolig at denne byen ikke faller sammen og ned fjellsiden snart. La oss håpe den venter til vi har dratt og at den drøyer til eslene har kommet seg trygt på beite. Hvis de liker gress alá sandpapir da.

We had to escape the sun and found a table in the corner among the wild flowers and cosy greek pillows. I changed my mind and ordered a juice made of passion fruit, mango and pineapple in stead of a hot coffee. You would definitely do the same if you were there. My better half had a sweet and tasty croissant and we sat for an hour with our books in the shade. 

mally.jpg

39 steps er i hvert fall uten tvil det perfekte stedet for å praktisere det trendy verbet people watching hvis jeg forstår det riktig og for en croissant, kaffe eller juice midt i smørøyet av Oia. (som forresten uttales ia). Selvom du ikke skal se bort i fra å bli spurt om å ta et bilde av et entusiastisk kjærestepar så er det aldeles hyggelig å lese en bok hvis sjansen byr seg mellom slagene. 

39 steps is definitely the place to sit if you are into the so called verb people watching. Almost every person visiting Oia has to pass this cafe and its therefor the perfect spot to observe and comment what people are wearing, doing and talking about on their vacation in Santorini. 

mally.jpg