SANTORINI WE MEET AGAIN

mally.jpg

Denne øya tar pusten fra meg. Det begynner å bli noen år siden jeg var her sist, men det er akkurat slik jeg husket det. Blått, hvitt, bratt, tørt og vakkert! Selvom de greske øyene ofte føles veldig like, så har alle perlene på en eller annen måte sitt lille særpreg. Forrige gang jeg var her var vi innom med cruisebåt, denne gangen farter vi rundt på øya på egenhånd på scooter og med kamera i hånden. 

This island takes my breath away. I have been here before and its exactly how I remembered it. Blue, white, picturesque, steep, dry and beautiful! The greek islands seems very alike, but somehow they all have an uniqueness. The last time I was here I came with a cruise ship, this time Im exploring the island on a scooter with a camera in my hand. 

mally.jpg

Vi har flyttet inn i et hus i strandkanten med eget basseng og en herlig atmosfære. Rommet er blått, har prinsessenetting (som jeg liker å kalle det), doble tredører ut mot havet, gyngestol og et turkist skap på kjøkkenet. Med andre ord, alt jeg trenger! Vi bor i noe som føles som en grotte i utkanten av byen Oia og nyter late dager med brisen fra havet inn i senga. 

We have moved into the cutest little house by the beach with our own pool in calm and peaceful surroundings. Our room is blue and we can watch the sunrise from our bed through a wooden double door. In many ways it feels like we are staying in a cave and I love it! 

mally.jpg

Idag har vi vært så og si over hele øya. Det tar kun 30 minutter fra den ene siden til den andre, selvom avstanden ser lengre ut på kart og bilder. Vi går barbeint, spiser ferske nektariner fra fruktboder langs veien, tar kveldsbad og drikker lokal rødvin i solnedgangen. Idag fant jeg også verdens beste sjokolade sorbet is og en vegansk cafe, som ikke bare jeg elsket, men også min bedre halvdel! 

Today we have been all over Santorini! It only takes around 30 minutes to go from one side to the other which makes it perfect to rent a scooter and explore everything in our own pace. I love being barefoot, buy fresh fruit from the stalls we pass, take morning and night dips and drink red wine as the sun sets. Today we also stumbled upon the best vegan cafe and we also found a delicious chocolate sorbet! Gotta love it!