ALL NIGHT ALL DAY

mally.jpg

Jeg må beklage for fraværet mitt de siste dagene fordi det har gått langt flere dager enn ønsket siden siste oppdatering. Jeg har flyttet litt på meg siden sist og tiden strekker ikke til med en mini oppussing og en fulltidsjobb. Jeg skulle gjerne hatt et par ekstra timer i døgnet sånn generelt sett, det er altfor mye jeg så gjerne skulle gjort som jeg ikke har sjans til å rekke om dagen. Broern min sendte meg et bilde her om dagen hvor det stod "Raise your hand if you havent done anything you wanted to do so far this summer". Da skjønner dere vel kanskje hvor jeg står for øyeblikket? Neida, joda. Det blir mer tid til overs så fort alle brikkene faller på plass her hjemme og det skal bli godt. I mellom tiden skal jeg bære, sparkle, male, fuge og vaske. Håper dere holder ut med meg i denne snekkerbuksa mamma kjøpte for noe som må være over hundre år siden.

mally.jpg