A MAGICAL GREEK MORNING

mally.jpg

Det er nesten litt ekkelt hvor perfekt det er å rulle ut av sengen og slå opp de doble blå tredørene for så å bli møtt av denne uslåelige utsikten. Å spise frokost på denne balkongen er som en gresk drøm og dagens beste måltid smaker om mulig enda bedre så mange meter over havet. Den lille leiligheten vår ligger midt i terrenget kun få meter fra hovedgaten i Oia sentrum, akkurat slik som vi ønsket det. Det er rolig, stille og litt gjemt samtidig som det er midt i smørøyet når vi vil ut å spise, rusle eller menge oss med menneskene i gaten. Jeg kan fint se for meg, meg selv boende her når jeg blir gammel og grå. Vi må ha en av de fineste balkongene på hele øya! 

This apartment is almost a little bit too perfect if thats even possible. Staying in this hidden gem just a couple of meters from the main street of Oia is exactly what we wanted. This view makes it hard to go to bed at night and easy to roll out in the morning. I never feel like closing the door and could definitely see myself living here when I get old and wrinkly. I think we might have the most beautiful balcony on the island.