LITTLE CAVE - SANTORINI

mally.jpg

Når jeg er ute å reiser så liker jeg ikke å bo hvor som helst. Jeg styrer unna turistifiserte hoteller, folkemengder, plastikksolsenger og neonskilt. Jeg vil helst være den eneste turisten på øya uansett hvor ego det høres ut, og derfor passer Airbnb meg helt utmerket! Jeg vil heller klatre opp i en knirkende køyeseng i en grotte enn å ligge nummermerket mellom Lolo og Bernie

mally.jpg

En ferie blir til en reise og en opplevelse med en gang man kommer seg ut av flyplassen og frem til perler som dette. Jeg føler meg som en krysning mellom en hobbit og en havfrue når jeg kan lage kaffe på et grottekjøkken og slå opp soveromsdøren og få brisen fra havet rett i ansiktet. Kraftige blå bølger med perleskum slår innover stranden nedenfor terrassen og lager ferie stemningen jeg trenger. 

mally.jpg

Et stort skap til å lufte sommergarderoben er heller ikke feil. Jeg er litt ustabil i klesstilen, men en gjenganger er uansett alt som går under definisjonen comfy! Jeg elsker lange, myke, komfortable plagg som man kan spise så mye man vil i og etterpå trekke beina inntil seg uten at det blir ubehagelig eller ser vulgært ut. Så her ser dere noe av det jeg slang oppi kofferten i siste liten. 

mally.jpg

Vi fikk en slags velkomstkurv av verten da vi kom frem med ingenting jeg kunne spise i. Hun kunne vel ikke lukte at jeg er et allergiskveganskmagemonster fra Norge, så jeg blaimer ikke henne, selvom attituden hennes minnet om en usfyselig karakter fra en Almodovar film jeg har sett i spansktimen en gang. 

mally.jpg

Men det gjorde slettes ingeting for før hun visste ordet av det hadde vi vært på supern og hamstret med oss alt fra oliven, tzasiki, vannmelon og riskaker til nøtter, pasta og sjokolade! Og selvfølgelig en tur innom Falafel land for å hente det beste av det beste, for ingenting føles herligere enn å nyte fresh hjemmelaget mat på vår egen lille beach club

mally.jpg

Så her har vi holdt til da, de første dagene av oppholdet vårt på Santorini. Midt mellom Fira og Oia ligger dette lille huset som har hjulpet oss med å lade batteriene, få fregner, gyllen hud og frisk luft! 

mally.jpg

Vi har også en helt enorm grillplass, hvor det ikke hadde vært umulig å lage en aldri så god steinovnspizza og for å ikke snakke om arrangere en kul grillfest. Det er ingen tvil om at jeg kan se det for meg med lyslenker, fyr i utepeisen, lykter og kraftige treboller med deilig gresk mat, men det får bli med drømmene. 

mally.jpg