FALAFEL LAND IN SANTORINI

Som sagt så har vi leid oss scooter og tar oss rundt på egenhånd. Det er noe befriende med å ikke være avhengig av busstider eller taxipenger, men bare rett og slett hoppe på mopeden så fort vi ønsker det. Det gir oss også muligheten til å kjøre smågater og stoppe så fort vi ser noe nytt og spennende. Her om dagen oppdaget vi Falafel land, en liten sjappe langs veien gjennom byen Fira! 

As I have mentioned we have rented a scooter here so its easier to get around without depending on local transport or taxis. We always do that when we travel as long as it feels safe, because the freedom of going wherever you want whenever is fundamental on vacation! The other day we discovered a tiny cafe called Falafel Land on our way through Fira town, we couldn't resist the fancy looking sign and stopped for lunch! 

mally.jpg

Falafel land serverer wraps og lunsj bokser som på bildet over med de fresheste ingredienser! Den øverste boksen inneholder falafel, tahini, pita chips og tabbouleh salat, mens den nederste gresk salat, tahini og falafel. Dette er et perfekt lunsj sted for veganere, vegetarianere eller bare hvem som helst som trenger en god og billig lunsj mellom mengdene med gyros. 

Falafel land serves wraps and lunch boxes as you can see on the photo above. The first box has falafel, tahini, pita chips and tabbouleh salad and the second box falafel, tahini and greek salad! So fresh, so clean and so crispy! Definitely the perfect lunch spot for vegans, vegetarians or any tourist exploring the island looking for a tasty meal in between gyros!