HELLO FROM THE OTHER SIDE

nyc.jpg

Du kan ta jenta ut av New York, men du kan ikke ta New York ut av jenta. Jeg er tilbake i byen som står meg aller nærmest. Tilbake blant menneskemylder, trafikk og kaos. Fanget mellom skyhøye bygninger, lyskryss og cherry blossoms og jeg har aldri følt meg mer fri. Spontaniteten og reiserusen tok meg brått og 48 timer senere var jeg jammen meg her, og her tror jeg at jeg blir en stund.

nyc.jpg

Nå håper jeg dere gleder dere til oppdateringer her inne. Det er så mye av denne byen jeg vil dele med dere og jeg holder allerede på å lage den ultimate New York guiden. Hvis dere har noen spesielle ønsker så spytt ut, så kan jeg enten lage et eget innlegg eller inkludere det i guiden. Jeg vil gjerne høre fra dere!

nyc.jpg

Grunnen til at jeg ikke skrev noe om at jeg skulle reise før jeg plutselig var her, var rett og slett fordi jeg ville overraske en av mine aller beste venninner her borte. Og overresaket ble hun, det er vel egentlig bare fornavnet. Et helt år har gått siden sist og det føltes som om det var i går. Å rusle rundt i gatene her vekker mange minner og det er ingen tvil om at det kommer til å bli laget flere med dagene som kommer. Ingen andre steder jeg heller ville vært akkurat nå!