HAVE A WONDERFUL WEEKEND!

mally.jpg

Skulle på butikken idag for å kjøpe inn det man må ha for at fredagen skal være komplett. Snublet over to småtroll som stod å solgte saft, den dårlige samvittigheten tok meg, jeg holdt jo på sånn jeg også en gang i tiden. Vrengte lommene for penger, beklaget meg med at jeg ikke hadde noen kontanter. Smilte mitt fineste smil og begynte å gå da gutten ropte etter meg at jeg kunne vippse han. Ærlig talt, DU har vel ikke vipps vel? Men det hadde han, knapt 7 år og vipps, lurer dere på hvor jeg er fra?

mally.jpg

Ellers så lurer jeg på hvilke bøker jeg skal begi meg ut på i sommer? Sliter meg igjennom Shantaram fortsatt, den er atlfor tung å dra med seg på tur så jeg leser den mellom alle andre bøker når jeg er hjemme og da går det ikke så fort. Har dere noen boktips til meg? Jeg har vært skikkelig sløv på lesefronten de siste ukene, leser alt på en gang og gjør meg sjeldent ferdig. Jeg trenger noe skikkelig fengende og altoppslukende nå, spytt ut! Sommer betyr lesetid, selvom det er den mest hektiske tiden på året for meg. Men når man har mye å gjøre så får man gjort mer, er det ikke sånn a? Håper dere nyter sommerdagene vi har nå, jeg er limt fast i brygga med jordbærkurven i fanget for øyeblikket.

Spending some lazy days by the sea, trying to enjoy the sun as much as possible before work gets hectic. Wondering which books I am going to read this summer, do you guys have any recommendations? Im still working my way through Shantaram, which is obviously too heavy to bring when you travel, so I am reading it whenever I am at home. Let me know if you have anything in mind, summer is my favorite time to read, even though its the most stressful time of the year for me I still manage to read more than ever. Hope you are having a lovely weekend wherever you are!