ITS SUMMER SOMEWHERE

mally.jpg

Hei torsdag! Er det ikke herlig når været er som det er nå? Jeg snakker kanskje egentlig bare til dere rundt Oslo omådet? For en start på sommeren det har vært! I går bikket gradestokken her hjemme 42 grader, og selvom det var varmt så var det vel mer tallet som fikk jeg til å svette. For et fantastisk tall! Jeg fryder meg over muligheten til å ta med kaffen ned på brygga og starte dagen med et bad. Jeg har lyst til å prøve å bade hver eneste dag i sommer, uavhenig av været, men det er vel kanskje den opphetede delen av hjernen min som snakker nå... vi får se! Jeg håper dere nyter finværet så lenge det varer, bader så fort sjansen byr seg, spiser like mye vannmelon som meg og for gudskyld lar hundene deres være hjemme i stedenfor inni bilen mens dere er på butikken. Det gjelder forsåvidt babyer også. Tør ikke tenke på hva gradene inni en bil kan bli når det er 42 grader på et hushjørne. Så dere får være litt småpoliti som meg når dere krysser parkeringsplasser. Kanskje dere redder et liv!

I cant believe summer is finally here! Yesterday it was 42 degrees celsius, how sick is that? Even though the water is only 16, half of the norwegian population is floating around in the fjords. I love waking up to sunshine, that is not something you take for granted if your from here! Starting the day with a morning swim and a cup of coffee on the dock is magical. My brain might be over heated but I am actually considering swimming first thing in the morning for the rest of the summer, I might regret that very soon, but Im giving it a go. I hope the sun is shining wherever you are, that you are eating as much watermelon as I am and, for gods sake dont bring your dog to the supermarket. If its 42 degrees outside in this country, I cant even start thinking about temperatures inside a car somewhere else. Use your eyes when you are crossing a parking lot, you might save a life!