7 WAYS TO AVOID LOOKING LIKE A TOURIST IN NYC

1. Velg riktig fottøy! Du kommer fort til å forstå at her er det praktisk og comfy som gjelder. New York betyr mye gåing, velg derfor et par comfy sneakers eller boots som ikke gir deg klamme føtter eller gnagsår.

2. For å gå rundt i byen som en ekte New Yorker så lønner det seg å ikke nøle. Du må gå på, krysse veien der det er hvit mann, ha et ganske raskt tempo og ikke plutselig stoppe opp, da ødelegger du flyten! Hvis du viser usikkerhet blir du fort tråkket ned eller løpt inn i.

3. Det er mye rart som lever i denne byen, men det du absolutt ikke må gjøre hvis du prøver å blende inn er å stirre. Ikke stirr når noen går toppløse på fifth avenue, ikke stirr når noen setter seg ved siden av deg på cafe i et stort delfinkostyme og ikke stirr når noen har strippeshow på subwayen.

4. Ikke stopp midt på gata for å glo opp på de "wow så høye bygningene". Det sparer deg fra turiststempelet og whiplash!

5. Lat som du skal et sted! Om det så bare er til parken, øk tempo og se ut som du har altfor mye å gjøre og altfor lite med tid! "So busy and sooo important, like everybody else"

6. For en bedre New Yorker selvtillit så kan du prøve å gå rundt med en kaffekopp eller en grønn juice i hånden.

7. La kjendisene være i fred. Du har sett dem, de har kanskje sett deg, sånn da gir vi oss der!