7 THINGS YOU SHOULD BUY ON A NYC VACATION

1. Film til Polaroid kameraet ditt og jeg snakker ikke om å kjøpe filmen de selger på Urban Outfitters! De har akkurat samme film til halvpris på B&H (420 9th Ave, New York, NY 10001). 

2. Voluspa lys, disse utrolig dyre, gode og lekre lysene fås kjøpt til halvpris her i Usa! Ta turen innom butikken Rickys, der har de mange ulike varianter å velge mellom! 

3. Er du på jakt etter en spesiell bok? Enten det er en coffee table book eller en bestselger så kan jeg love deg at New York har den på lager. Du kan for eksempel begynne letingen på Strand Book store (828 Broadway, New York, NY 10003). 

4. Alt av beauty produkter er som oftest billigere i Usa, utvalget er også mye større enten du vil ha sminke, sjampo eller neglelakk! Billig neglelakk fås kjøpt på alle mulige butikker som Duane Reade, CVS, Rite Aid etc. Sjampo finner du også på butikker som dette, men her ville jeg også sjekket ut Rickys, det samme gjelder sminke, men her tar jo også mange turen til Sephora! 

5. New York er himmelen for allergikere sammenlignet med hvor som helst i Europa! Har du ekstra plass i kofferten og kjenner en veganer eller en glutenallergiker så sørg for å kjøpe med de kule, gode, nye og spennende produktene! Her er Whole Foods selvskreven, men helsekost butikker som Elm Drugs er også supert! (56 7th Ave, New York, NY 10011). 

6. Magazines! Er du en bladelsker som meg? Det vil si at du nærmest får vann i munn av å gå inn på en bladkiosk i utlandet, da må du virkelig sjekke ut New Yorks blad utvalg! Det finnes mange små kiosker rundt omkring med alt fra mote og reise til vitenskap, kunst og sladder! En liten favoritt hos meg er Casa Magazines (22 8th Ave, New York, NY 100149). 

7. Joggesko, sports-bher, yogamatter you name it! New York har en haug med sportsbutikker og andre butikker som selger treningstøy og ting for de som er interessert i det. Spør du meg så er Forever 21 sin avdeling for treningsklær undervurdert! De har uansett veldig søte yogamatter!