WEEKEND VIBES

mally.jpg

Almond lattes. Røde negler. Solbriller. Sneakers. Frozen Yoghurt. Trappeheng. Lara bars. Kino. Solkrem. Popcorn. Tattoveringer. Acai bowls. Soho. The Met. Roopftops. Sangria. Uber. Hummus. Kombucha. Vintage. Emjoies. Bomber jackets. Bøker. Gutter. Kalde netter. Gamle venner. Peanøttsmør. Hamptons. Matcha. Gåsunger. Peoner. Rose. Brunch. 

mally.jpg

Dagene har fløyet forbi. Tidlige jetlag morninger har blitt til sene kinonetter. Helgen var forbi på null komma niks. Det er fint å ha besøk her borte for da får man gjort litt andre ting enn man ellers ville ha gjort, selvom besøket er rimelig godt kjent har vi vært alle og ingen steder de to siste dagene. Vintage kupp har også blitt gjort siden jeg kom hit. Blant annet gulljakken på bildet over og en veske jeg har lagt ut tidligere. Kunne eventuelt samlet et innlegg med vintage kjøp om det er ønskelig. Men først skal vi på brunch med jentegjengen og jeg gleder meg mer enn veldig, for dette stedet er midt i blinken for meg. Senere idag deler jeg en ny mexican favoritt her inne! Ha en fin søndag enn så lenge!