TAXI TWIN

mallyjpg

Jeg elsker denne jakken her, men hater å gå forbi folk med samme jakke.. særlig hvis vi krysser veien likt mellom alle taxiene med samme farge. Det ser atlfor synkronisert ut, i hvert fall til å være New York. Det ser ut som vi skal begynne med en flash mob anytime! Her om dagen tok jeg faktisk følge med en dame i en kjole i nøyaktig samme farge. Vi gikk ved siden av hverandre opp 20 gater og jeg sverger på at jeg begynte å små løpe for å slippe å være en del av hennes innbilte musikkvideo der hun gikk å digget så hodet nesten løsnet fra nakken med noen enorme høretelefoner. Jeg tok meg selv også i å se på ting i forskjellige butikker i samme farge med denne jakken på. Og utenfra så ser jo det ut som jeg da faktisk ikke går i annet enn sennepsgult! Noe som i mine øyne er ganske forferdelig. Så nå har jeg laget meg en regel om å ikke ta på sennepsguleplagg med denne jakken på, da var det problemet løst. Sånn er det når man overtenker alt, det skal ikke være lett. Jeg håper dere har hatt en fin helg og ligger inne under dyna og ser på film hvis det regner eller sitter ute i solveggen og leser hvis dere skulle være så heldige. Senere idag kommer det ut en "Five lunch spots I like" her på bloggen. Snakkes da!