SEAMORES

nyc.jpg

Det har regnet non-stop siden jeg kom og det virket som om det skulle regne herfra til evigheten. Da jeg endelig hadde godtatt det faktumet at New York er best i alt slags vær så sluttet det og solen tittet frem og det gjorde hele byens innbyggertall også. Vi vandret gatelangs i Soho og ble selvfølgelig fristet av alle restaurantene vi pleier å gå på. Det er litt kjipt når man blir så innmari glad i steder at tanken om å prøve noe nytt ikke er til stedet. Men igår var dagen! 

nyc.jpg

Vi bestemte oss for denne perlen av en restaurant som ligger på hjørnet av Mulberry og Broome St. Restauranten hadde akkurat den viben man er ute etter når man er på jakt etter det perfekte brunch stedet!  Seamores er navnet og fisk er spesialiteten, men fy så god denne grønnkål og avokadosalaten var. Salat kan være kjedelig å bestille på restaurant når det er så mye annet spenstig å velge mellom, men denne var creamy, crispy og for ikke å snakke om mektig! Og med et par mimosa og søt potet fries ved siden av kunne det ikke bli så mye bedre. 

nyc.jpg

På menyen hadde de et enormt utvalg, alt fra acai bowl og fish tacos til veggie burger og lobster roll! Her finner alle noe som frister! Dette blir helt klart ikke siste besøket mens jeg er her, tror nesten jeg har funnet meg en ny favoritt jeg! Neste gang blir det veggie burger, og selvfølgelig søt potet fries, ingen brunch uten! 

nyc.jpg

Håper helgen deres har vært fint! Hva skjedde med å reise fra sommeren og inn i vinteren? Når det var sommer her og vinter hjemme forrige uke? Snakk om uflaks og ikke nok med det, så har jeg både hatt influensa og vært matforgiftet siden jeg kom. Men idag skinner sola og jeg er på beina, vi får se hvor lenge det varer! Ta årets første bad for meg da, er dere snille! Så skal jeg spise en donut for dere, det var dealen sin det tenker jeg! Ønsker dere en fin mandag!