FIVE COFFEE SHOPS I LIKE IN NYC

nyc.jpg

MAMAN: (239 Centre St, New York, NY 10013
En av de mest hjemmekoselige cafene i denne byen. Maman er innredet med planter, trebord, fine blå mønstrete fliser og de kuleste to-go koppene. Mønsteret avhenger av hvilken størrelse du velger, men alle tre er like blå og sjarmerende! Maman har også deilige bakevarer, salater og mange andre gode ting å smake på, så du kan like gjerne spise lunsjen din her hvis du først er innom! 

nyc.jpg

SATURDAYS SURF: (13 Crosby Street, New York, NY 10013
En cafe for surfere uten tvil. De selger klær, surfebrett og annet stæsj, men samtidig bakevarer og veldig god kaffe og te. Det du kjøper kan tas med ut i bakgården og nytes der. Utrolig kul New York vibe for de som er ute etter et litt annet cafebesøk når man først er i byen! Dra hit en dag hvor det er sol og prøv iskaffen deres! 

nyc.jpg

CHAILAIT: (224 West 4th Street, New York, NY 10014
Denne cafeen er ideell for people-watching ettersom den ligger perfekt til med store glassvinduer ut mot gaten. Chailat serverer god matcha latte for de som liker dette og har også utrolig gode lunsj retter, blant annet freshe sandwhicher i alle farger! Chailait er en stilren cafe og det gjenspeiles også i menyen. 

nyc.jpg

HAPPY BONES: (394 Broome St. New York, NY 10013
Et veldig lite lokale med veldig god kaffe. Kanskje mer et sted du titter innom for å ta med en iskaffe on-the-go! Perfekt stoppested hvis du en ettermiddag i solsteken rusler gjennom Soho og Little Italy. 

nyc.jpg

BIRCH: (56 7th Ave, New York, NY 10011, between 13th and 14th st.
En annen liten sjarmerende cafe i West Village. Her får du god kaffe og deilige bakeverk servert av noen utrolig kule baristaer. De har også alternativer for glutenallergikere. Hvis jeg skal gi et lite tips så hadde jeg prøvd en latte på Hemp melk! En fyldig og annerledes kaffeopplevelese! 

nyc.jpg