ROOFTOP NIGHTS

nyc.jpg
nyc.jpg

Vi møttes da solen var på sitt varmeste, kun et tynt skydekke lå over himmelen. Sløret av skyer ga oss en følelse av at det kunne regne når som helst, men det var ingenting vi heller ville enn å sitte ute. Jordbærkurver, sprudle vin, rosa blomster, popcorn, moreller og chips var strødd utover et ellers støvete teppe som var merket for livet med nedtråkkede minner og spor av sene kvelder på et av byens mange tak. New York kan bli varmt, klamt og hektisk og da er det ingenting som er bedre enn å trekke opp i høyden. Vi ble sittende til solen gikk ned, den oransje fargen spredte seg over himmelen og gjorde siluettene av bygningene enda finere hvis mulig. Mimring, latter og seriøse samtaler preger kvelder med gode venner. Før vi visste ordet av det var dag blitt til natt og sushibudet stod på døren med bestillingen vår som vi nesten hadde glemt. Vi krabbet ned og inn i leiligheten, samlet oss på gulvet og fortsatte de uendelige samtalene våre dyppet i soya.