OLD FAVORITES

nyc.jpg

Været har vært så som så siden jeg kom hit. Varmere enn Norge så klart, men ikke så varmt som jeg hadde håpet. Tror jeg bare har litt uflaks for øyeblikket, har pådratt meg en form for forkjølelse også, så har løpt mellom favoritt helsekostene mine her og kjøpt kombucha, gingershot og andre naturlige medikamenter. Å være syk nå, det har jeg ikke tid til! Jeg savner virkelig å ha disse butikkene rett utenfor døren, det er tilgjengeligheten og alle mulighetene som finnes her som gjør denne byen så spesiell.

nyc.jpg

Startet dagen på en gammel favoritt kaffesjappe i mitt gamle nabolag. Tobys Estate har utrolig god kaffe og denne iskaffen med mandelmelk gjorde susen med en av favoritt bøkene mine som jeg plutselig fikk lyst til å skumme gjennom en gang til. Så forresten at de hadde en enorm avokado toast som veldig mange bestilte, den skal jeg prøve meg på neste gang. (Hvis de har glutenfri da...)

nyc.jpg

Restauranter, kaffesjapper, barer og butikker popper opp og ned i denne byen. Trist når gamle stamsteder plutselig er borte. Men gøy er det med nye steder å prøve ut! Og det er nok av dem skal jeg love dere. Har en god del på listen jeg har planer om å pløye meg igjennom mens jeg er her. Så matanbefalinger kommer dere dessverre ikke unna!